Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Ankara'da Amerika Büyükelçiliği önünde patlamayı gerçekleştiren Ecevit Şanlı'nın Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde yaşayan anne ve babası Sadık ve Gülsüm Şanlı, çocuklarının öldüğünü televizyondan öğrendiklerini söyledi.

70 yaşındaki baba Şanlı, oğlu ile askerden sonra görüşmediğini belirtirken, "Oğlum kendini ve bizi ateşe attı, devlete karşı boynum bükük. Ölmüş ne yapalım. Devletimiz büyük. Büyüğe karşı gelinmez. Cahillikten gitti. Allah kimsenin başına vermesin" dedi.

Ecevit Şanlı'nın anne ve babası Ordu'nun Gürgentepe ilçesi Akören Mahallesi'ndeki evinde yaşarken, çiftçilik ve hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Sadık Şanlı, yaptığı konuşmada, "Üç kız, dört oğlum var ve köyde eşimle kalıyorum. Devlete boynum eğri. Ben ne yapayım. Benim haberim yok. Kendi kendini ateşe attı. Allah bir ki hiç görüşmedim, görmedim. Ben çiftçiyim, koyun çobanıyım. Allah görüyor işte. Benim devlete karşı boynum eğri. İstanbul'dan abisi cenazesini almaya gidecek, cenazeyi köye getirecek" diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ