Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Marmara Bölgesi'ni etkisi altına alan etkili yağış sebebiyle Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı Avşa adasında birçok ev ve iş yerini su bastı.

Aralarında Avşa Belediyesi binasının da bulunduğu 100'ün üzerinde ev ve iş yeri ile 35 araç, sel suları altında kaldı. Elektrik ve suların kesik olduğu adada vatandaşlar, kendi imkanları ile ev ve iş yerlerine dolan sel sularını boşaltmaya çalıştı. Vatandaşların birçoğu, gece boş olan pansiyonlarda konakladı.

Read more!

Bölgede iki gündür devam eden sağanak yağmur, günlük hayatı durma noktasına getirdi. Yağmurdan sonra birçok noktada heyelan meydana geldi, yollar kapandı. Çok sayıda araba, sel sularına kapılarak kullanılamaz hale geldi. Marmara Devlet Hastanesi ve Sağlık Ocağı'nın alt katları ile ev ve işyerlerini su bastı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ