MHP lideri Yenikapı davetine yanıt verdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenlecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacak
ABONE OLMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pazar günü düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılma kararı aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Pazar günü İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilecek mitinge, CHP ve MHP liderlerini davet etmesinin ardından ilk yanıt CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gelmişti. Kılıçdaroğlu, mitinge katılmayacağını ancak CHP'nin bir heyet göndereceğini bildirmişti.
MHP cephesinden de davete bugün yanıt geldi. MHP Genel Başkanı 7 Ağustos'taki mitinge katılma kararı aldı.
Bahçeli, "Hainlere ve hasım odaklara karşı Türkiye'nin safında duracak, 79 milyonu, katılımcı devlet ve siyaset adamlarıyla birlikte kucaklayacağım. Ümitsizliği aşmak, tereddütleri silmek, birlik ve beraberliği canlı tutmak, yeni bir talih ve tarih kapısı açmak için Yenikapı’da bulunacağım" dedi.