Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği saatte 250 ton dere malzemesi, 150 ton kaya malzemesi üretim kapasitesine sahip konkasör tesisi kurdu.

        Karadeniz illerinde ender bulunan konkasör tesisiyle ilgili verilen bilgide, tesiste saatte 250 ton dere malzemesi, 150 ton kaya malzemesi üretim kapasitesine sahip olduğu belirtilerek, "07 kırma kum, 715 ve 1925 kırma çakıl ile doğal kum malzemesi üretiliyor. Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Konkasör tesisinde üretilen malzeme ile alt yapı filler, sıcak asfalt ve beton malzemesi karşılayabilecek kapasiteye sahip. Tesis Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Ülper şantiyesinde faaliyete geçti ve hizmet vermeye başlayarak üretim yapılıyor" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa