Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 18 Ocak 2019 Cuma Gelinim Mutfakta kim elendi? Haftanın finali

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayınlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta haftanın finalinde Sina'nın açtığı savaş damga vurdu. İşte Gelinim Mutfakta 18 Ocak 220. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alan gelinleri 66 puanla Sina ve Ezgi oldu. Sina ve Ezgi aralarındaki görüşme sonucunda altınları yarı yarıya bölüşme kararı aldı. 2 - 2 bölüşülen bileziklerden 1 tanesi de haftaya devretti. Yani haftaya birinci olan yarışmacı 6 bilezik kazanacak.

        REKLAM

        Hafta finalinde iki yarışmacı gelin aynı puanları topluyor ve altınları bölüşüyorlar!

        Sina, kime savaş açıyor? Reyhan Hanım ve Songül Hanım hangi konuda tartışıyor? Ezgi, kimi hakkını yemekle suçluyor? Hangi gelin yarışmadan eleniyor?

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Haftanın en düşük puanını alan 2 gelini Yağnur ve Simge oldu. Haftanın en düşük puanını alıp Gelinim Mutfakta'ya veda eden gelini 47 puanla Simge oldu. Yağnur'un puanı ise 65. Simge arkadaşlarıyla vedalaşıp programa veda etti.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa