Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gelinim Mutfakta hafta kim elendi, birinci kim oldu? Ezgi mi, Burcu mu?

        Gelinim Mutfakta 28. haftanın sonuna gelindi. Her hafta Cuma günü, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve haftanın elenen ismi belli oluyor. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfakta haftanın elenen ismi ve birincisi ile ilgili detaylar...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta'da her hafta Cuma günü haftanın birinci olan ismi belli oluyor. Birinci olan gelin ve kaynana, programın sunucu Fatih Ürek tarafından heyecan dolu bir atmosfer içerisinde ilan ediliyor. En yüksek puanı alan Yasemin çeyrek altını aldı.

        GELİNİM MUTFAKTA BU HAFTA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta heyecan ve gerilim 28. hafta da hız kesmeden ekrana geldi.Ezgi ve Burcu en düşük puanı aldı. Elenen isim ise Gelin Ezgi ve Kaynana Reyhan oldu.

        REKLAM

        GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN BÖLÜM NELER YAŞANDI?

        Gelinim Mutfakta 139. Bölümde, Reyhan-Ezgi Yıldırım, Hanife-Başak Kuvel, Nurten-Burcu Sobay ve Öznur-Yasemin Kadıoğlu çiftleri "Özbek Pilavı” için yarıştılar!

        Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta!

        GELİNİM MUTFAKTA 139. BÖLÜM FRAGMANI:

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa