Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol'un Genel Menajeri Boray Dai, yeni sezon kadro yapılanmasında ağırlığın altyapıda olacağını söyledi.

        Dai, AA muhabirine, geçen sezon ligde play-off oynadıklarını ve 2024-2025 sezonu için transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

        "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda tecrübesi ve enerjisinden faydalanacağımız geçtiğimiz sezon Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'da oynayan 29 yaşındaki ABD'li oyuncu Marquis Wright ile anlaştık. İç transferde de bazı oyuncularla anlaşmanın sonuna geldik. 1 veya 2 oyuncu daha dışardan transfer edeceğiz. Geri kalanında ise altyapıdan oyuncu alacağız. Amacımız genç ve dinamik bir kadro kurmak ve bu şekilde lige başlamaktır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa