Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Fiorentina: 0 - Juventus: 3 - Futbol Haberleri

        Fiorentina mücadeleye şu 11'le başladı: Alban Lafont, Cristiano Biraghi, Nikola Milenkovic, German Pezzella, Vitor Hugo, Gerson, Jordan Veretout, Marco Benassi, Federico Chiesa, Giovanni Simeone, Edimilson Fernandes

        Juventus takımının 11'inde şu oyuncular yer buldu: Wojciech Szczesny, Mattia De Sciglio, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Joao Cancelo, Blaise Matuidi, Juan Cuadrado, Rodrigo Bentancur, Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Mario Mandzukic

        31. dakikada Rodrigo Bentancur, tabelayı 0-1 yaptı. İlk yarı 0-1 sona erdi. İlk yarıda Juventus oyuncusu Mario Mandzukic ile Fiorentina oyuncusu Edimilson Fernandes sarı kartla cezalandırıldı. 69. dakikada Giorgio Chiellini ile Juventus tabelayı 0-2 olarak değiştirdi.

        Dakika 79 olduğunda Cristiano Ronaldo, Juventus adına 3. golü attı.

        İkinci 45 dakikada Juventus futbolcuları Rodrigo Bentancur, Cristiano Ronaldo ile Fiorentina futbolcuları Vitor Hugo, Nikola Milenkovic, German Pezzella, Cyril Thereau, Jordan Veretout sarı kart gördü.

        Maçın 2. yarısında Fiorentina takımında Marco Benassi ve Gerson oyundan çıkarken Marko Pjaca ve Cyril Thereau mücadeleye dahil oldu, Juventus takımında ise Federico Bernardeschi ve Douglas Costa girdi, Cristiano Ronaldo ve Juan Cuadrado çıktı. Mücadele 0-3 bitti.

        123 kodlu maçta İddaa'da Juventus galibiyetine bahis oynayanlar 1.45 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa