Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan Konyaspor kararı! Yeni transfer... - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, deprem felaketi nedeniyle liglere verilen ara sonrası 25 Şubat Cumartesi günü Konyaspor'u ağırlayacak.

        • 2

          Sarı-lacivertliler, kritik karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Jorge Jesus'un sahaya süreceği 11 de merakla bekleniyor.

        • 3

          3'LÜ SAVUNMAYA DÖNÜŞ

          Konyaspor karşısında sahaya 3-5-2 sistemiyle çıkması beklenen Fenerbahçe'nin defans hattı Samet, Szalai ve Luan Peres'ten oluşacak. Kalede ise forma yine Altay'ın olacak.

        • 4

          OOSTERWOLDE SAHAYA ÇIKIYOR

          Jorge Jesus, orta saha 5'lisinde ise Ferdi Kadıoğlu, Arao, Crespo, Zajc ve Oosterwolde'ye görev vermeyi planlıyor. Sarı-lacivertlilerin ara transferde Parma'dan kadrosuna kattığı Oosterwolde, böylece Fenerbahçe'deki ilk maçına çıkacak.

        • 5

          BATSHUAYI'NİN YERİNE KING

          Kanarya'nın Konyaspor karşısındaki tek eksiği ise Michy Batshuayi olacak. Belçikalı futbolcu, kart cezası nedeniyle Kadıköy'deki zorlu maçta forma giyemeyecek. Jesus'un Batshuayi'nin yokluğunda Joshua King'i sahaya sürmesi bekleniyor.

        • 6

          PEDRO İKİNCİ YARIDA...

          Sakatlığını atlatan ve Karagümrük'le oynanan hazırlık maçında yaklaşık 15 dakika süre alan Joao Pedro'nun ise ikinci yarıda maçın gidişatına göre şans bulacağı öğrenildi.

        • 7

          Öte yandan King'in forvetteki partnerliğini ise 20 golle krallık koltuğunda zirvede yer alan Enner Valencia yapacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa