Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Eskişehir Haberleri

Tokyo Büyükelçisi Mercan, Vali Çakacak'ı makamında ziyaret etti

(Fotoğraflı)

ESKİŞEHİR (İHA) - Son yayımlanan Büyükelçiler Kararnamesiyle Türkiye'nin Tokyo Büyükelçiliği'ne atanan AK Parti 22 ve 23'üncü Dönem Eskişehir Milletvekili Doç. Dr. Hasan Murat Mercan, Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, Büyükelçi Mercan'ı Eskişehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu bildirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Çakacak, Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi olan Mercan'a yeni görevinde başarılar diledi. Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir'e geldiğini aktaran Büyükelçi Mercan ise, Vali Çakacak'a Eskişehir'deki yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzalayan Büyükelçi Mercan, daha sonra diğer programlarına katılmak üzere valilikten ayrıldı.

(AS-Y)

17.08.2017 15:41:03 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri