Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 5 ilde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

        Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde hava az bulutlu, zamanla çok bulutlu olacak. Öğleden sonra Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

        Sıcaklığın mevsim normallerinde seyretmesi beklenen bölgede, rüzgar, zaman zaman orta kuvvette, yağış anında kuvvetli esecek.

        Günün beklenen en yüksek sıcaklığının Tunceli'de 35, Erzincan'da 31, Iğdır'da 29, Ağrı'da 26, Erzurum'da 25, Kars ve Ardahan'da 22 derece olacağı öngörülüyor.

        - Ardahan

        Öte yandan Ardahan'da sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Sağanak yağışın yoğun görüldüğü kent merkezi ile merkeze bağlı Tepesuyu köyü arasında sağanak bir süre sonra yerini doluya bıraktı.

        Ardahan Atatürk Mahalle Muhtarı İbrahim Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağışın 20 dakika aralıksız sürdüğünü belirterek, "Sonra bu manzara ortay açıktı. Mahallemiz ile Tepesu köyü arası beyaz örtü ile kaplandı. Şu an her taraf dolu. Birçok vatandaşın ekili arazisi zarar gördü." dedi.

        Özer, vatandaşın mağdur olduğunu, mağduriyetin giderilmesi için ilgili kurumlardan yardım talep edeceğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa