Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Erdoğan ile İmamoğlu arasında "köfte ekmek" diyaloğu: Sana borcumuz varmış
        .png
        .png

        Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ekrem İmamoğlu arasında "köfte ekmek" diyaloğu yaşandı. İmamoğlu, "sana borcumuz varmış" diyen Erdoğan'a, "o borç, gönül borcu" diye yanıt verdi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti. Yaklaşık 50 dakika süren görüşmede her iki ismi de gülümseten bir diyalog yaşandı.

        Habertürk'ün edindiği bilgiye göre, Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde, Ekrem İmamoğlu'nun da Güngören bir köfteci dükkanı vardı. Erdoğan, dönemin Güngören Belediye Başkanı ile o dükkana geldi. İmamoğlu görüşmede o ziyareti hatırlattı.

        REKLAM

        İşte yaşanan o diyalog:

        İmamoğlu: Güngören’de köfteci dükkanımız vardı. Güngören Belediye Başkanı ile gelmiştiniz. Dükkanımızda köfte yemiştiniz.

        Erdoğan: Öyle mi? Yahu borcumuz varmış sana, bize köfte ısmarlamışsın.

        İmamoğlu: Efendim o borç gönül borcu, parayla ödenmez.

        Erdoğan: Arkadaşlar da buradayken hesaplaşalım.

        İmamoğlu: Beylikdüzü'ne gelirseniz, sizi orada ağırlar, hizmetlerimizi de gösteririz. Hem günü gelir, hizmetle hesaplaşırız.

        Edinilen bilgiye göre İmamoğlu bu diyaloğun ardından "hizmetle hesaplaşırız" ifadesinin bir kez daha altını çizerek, 31 Mart'ta Erdoğan'dan oy istedi. Cumhurbaşkanı ise o talebe yanıt vermedi, gülümsemekle yetindi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa