Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) yetiştikten sonra Altınordu A Takımı’na yükselen Enis Destan Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. Bordo-mavili kulübün genç oyuncunun transferini açıklamasından sonra Altınordu Futbol Kulübü de Enis Destan için sosyal medya hesaplarından bir veda klibi yayınladı.

Hazırlanan videoda genç oyuncunun futbol eğitimi aldığı Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde eğitim alan çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdiği ve Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın elini öperek vedalaştığı görülüyor.

Enis Destan, Altınordu’dan ayrılmanın bir yandan burukluğunu yaşadığını belirterek, “Çocukluğum burada geçti. Burada büyüdüm, burada çok güzel eğitimler aldım. Ayrılmak üzüyor ama yeni bir yolculuğa başlıyorum. Altınordu benim için hep ilk kulüp olarak kalacak. Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, bizlere çok değer veriyor. Bize çok büyük yatırımlar yaptı. Metin Oktay Yerleşkesi’nde yapmış olduğu yatırımlar Türk futbolunda bir devrim. Bizlere bu imkanları sağlayan, bizleri yetiştiren Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Genç oyuncu, Altınordu Futbol Akademisi’nde eğitim gören genç sporculara çok çalışma ve fiziksel gelişimin yanında mental gelişimlerine de önem verme tavsiyesinde bulundu.

Genç oyuncu, hedefleri için ise şöyle konuştu: “Önümde şu anda Trabzonspor var. Trabzonspor çok büyük bir kulüp, Trabzonspor’a gideceğim için çok heyecanlıyım, bu çok gurur verici bir durum. Öncelikle Trabzonspor’da büyük işler yapmak istiyorum. Oraya büyük katkılar verdikten sonra tabi ki hedefim Avrupa ama en önemlisi A Milli Takım’da oynamak istiyorum. Bunları başarmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Öte yandan Enis Destan sağlık kontrolünden geçirildi.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, yeni transfer Enis Destan'ın Medical Park Yıldızlı Hastanesinde bir dizi sağlık kontrolüne tabi tutulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Kontrolde eko ve efor testine tabi tutulan futbolcumuza çeşitli tahlillerin yanı sıra kardiyoloji, göğüs hastalıkları, genel cerrahi, ortopedi ve dahiliye taramaları yapıldı." ifadelerine yer verildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ