Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE'de, 20182019 eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Namık Kemal İlkokulu'nun birinci sınıf öğretmenleri, okula yeni başlayacakların uyum süreci için sınıflarını balonlarla süsledi. Öğretmenler, taç taktığı öğrencilerini ilgiyle karşıladı. 

        Düzce'de yaklaşık 15 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisi, eğitimöğretim hayatına başladı. Namık Kemal İlkokulu'nda öğretmenler, öğrencilerin okul hayatına uyum göstermeleri için sınıflarını balonlarla süsleyip, minikler için taç ve yaka kartı hazırladı. Sınıflarına annebabalarıyla giren öğrencilerin bazıları, gözyaşı dökerken, bazıları da arkadaşlarıyla hemen kaynaştı.

        Namık Kemal İlkokulu 1-D sınıfının öğretmeni Leyla Karaduman, veli ve öğrencilere seslenerek, "Sayın velilerimiz, hepiniz hoş geldiniz. 20182019 eğitimöğretim yılı hepimiz için hayırlara vesile olsun. İnşallah sağlıklı, mutlu ve dolu dolu bir yıl geçiririz. Öğrencilerimize belli kazanımları verirken aynı zamanda sahip oldukları değerleri de vermeye çalışıyoruz. Başarılı olmamız için sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. İnşallah güzel bir yıl geçiririz, bunu temenni ediyorum" dedi.

        Daha sonra sınıf öğretmenleri, öğrencileri yakından tanımak ve isimlerini öğrenmek için üzerlerinde isim yazan yaka kartlarını takarak, "Okula hoş geldiniz" dedi. Öğrenciler ise okula geldikleri için çok heyecanlı olduklarını; ancak korkmadıklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa