Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Denizli Haberleri

Başkan Subaşıoğlu'ndan hastane ziyareti

(Fotoğraflı)

Medeni Topaloğlu

DENİZLİ (İHA) - Denizli Devlet Hastanesi Kardiyoloji bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hastaların durumları hakkında bilgi aldı.

Subaşıoğlu'na hastane yöneticisi Op.Dr. Kadir Gökhan Saçkan da eşlik etti. Hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Subaşıoğlu, "Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Ziyaret ettiğimiz tüm hastalara nereden geldiklerini sorduğumuzda büyük bir kısmının şehir dışından geldiklerini öğrendik. Muğla, Antalya, Aydın ve İzmir'den gelen hastalarımız var. Merkezefendi ilçesinde oturan sadece bir hastaya rastladık. Bu bakımdan hastanemiz bir bölge hastanesi hüviyetine kavuşmuş durumda. Denizlimiz her alanda olduğu gibi sağlıkta da çevre illere öncülük etmeye devam edecek" dedi.

(MT

07.10.2016 16:49:52 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri