Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Demet Akalın'da İdil Bilgen'e tepki: Güzellik yarışması, kaydırma yarışması değil - Magazin haberleri
        • 1

          Ülkemizi uluslararası güzellik yarışmalarında temsil edecek olan genç kızların belirlendiği 'Miss Turkey 2024'te birinci İdil Bilgen seçildi. Fakat yarışma sonucunun tartışması sürüyor.

        • 2

          1960 Miss Turkey birincisi Nebahat Çehre ile 1997 Miss Turkey birincisi Çağla Şıkel İdil Bilgen'e destek verirken Demet Akalın ise sonuca tepki gösterenler tarafında oldu.

        • 3

          "BELKİ GERİ VERMEK İSTER"

          Demet Akalın, İdil Bilgen'in fotoğrafını yayımlayıp şu ifadelere yer verdi; "Belki geri vermek ister tacı ya da halk oylaması diye bir şey olsa... Bütün yorumlara da kapamış kendini. Çok istiyormuş birinci olmak... Aşkım sen istiyorsun da yarışma güzellik yarışması, kayırma yarışması değil."

        • 4

          Demet Akalın'ın bu yorumu da sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar Akalın'a destek verirken bazı kullanıcılar da "Haksızlık ediyorsunuz" diyerek şarkıcıya tepki gösterdi.

        • 5

          Demet Akalın, sonrasında da Çağla Şıkel'in programına konuk olan İdil Bilgen hakkında şunları söyledi: Güzellik yarışması? Bilgi sahibi olmak? Bence ciddiye alma aşkım ya sen babana söyle bilgi yarışmasına soksun seni… Çağlacım (Şıkel) sen de geçmişte bu yarışmada yarıştın diye göz yumma. Bir de her şeyi şu kadın haklarına bağlamayıun! Tarlada güneşin altında çalışan kadınımıza ayıp oluyor!

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa