Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa DEHŞET SABAHI! Son dakika: Önce kız arkadaşını defalarca bıçakladı sonra intihar etti
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Edinilen bilgiye göre olay saat 10.00 sıralarında 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre İlkay Ayeş (25), kız arkadaşı olduğu öne sürülen Sena Altan'ın (24) evine gitti.

        İHA'nın haberine göre, burada Sena A. ile tartışmaya başlayan Ayeş, tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine genç kızı defalarca bıçakladı.

        Kız arkadaşını bıçakladıktan sonra aynı bıçakla kendisini de yaralayan İlkay Ayeş, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çığlık seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polis ekiplerinin yaptığı incelemede iki kişinin de yerde hareketsiz yattığı görülürken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede İlkay Ayeş'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

        YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

        Olayda vücudunun değişik yerlerine aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralandığı belirlenen Sena Altan ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı. Ancak genç kız doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti

        Olayın yaşandığı bina ve çevresinde de güvenlik önlemleri alınırken, Olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu. İlkay Ayeş'in cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa