Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUDANYA (Bursa), (DHA)BURSA'nın Mudanya ilçesinde, bir villanın kazan dairesinde patlama meydana geldi. Patlama sonucu ev sahibi Levent Y. yaralanırken, yangın ise itfaiye ekiplerince söndürüldü. 

        Olay, akşam saatlerinde Mudanya ilçesi, Göynüklü Mahallesi'ndeki bir villada meydana geldi. Levent Y.'ye ait villanın kazan dairesinde henüz bilinmeyen nedenle patlama gerçekleşti. Patlama sonucunda villada büyük hasar oluşurken, çevredekiler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek söndürdü. Patlama sonucu yaralanan ev sahibi Levent Y. ise sağlık ekiplerince Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan Levent Y.'nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

        Polis, mahallede korku ve paniğe neden olan patlamayla ilgili soruşturma başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Bursa / Mudanya MUDANYA (Bursa), (DHA)

        2021-06-23 18:53:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa