Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursaspor’da Kayserispor maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşilbeyazlılarda, uzun süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan Bogdan Stancu, akşam saatlerinde yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

        Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan yeşilbeyazlılarda, hazırlıklar sürüyor. Akşam saatlerinde İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. İstasyon çalışmaları ile başlayan antrenman topla birlikte yapılan çalışmalarla devam etti.

        Stancu takıma döndü

        Yeşilbeyazlılarda bir süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan ve ilk hafta oynanan Fenerbahçe müsabakasında da forma giyemeyen Bogdan Stancu, sakatlığının iyileşmesinin ardından akşam saatlerinde yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

        Bursaspor, yarın akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapılacak antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa