Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Barkın Hasanoğlu (Çete Çocuk) kimdir? Kaç yaşında, nereli?

        Barkın Hasanoğlu 2008 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şu an 11 yaşında olan küçük oyuncu eğitimini de doğup büyüdüğü şehir olan İstanbul’da devam ettirmektedir. İlköğretim de okumaktadır. Henüz 6 yaşında iken birçok reklam filminin yanı sıra dergi çekimlerinde de yer almıştır. LeylaŞirin Cast Ajans’a bağlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdüren Barkın Haşemoğlu'naait kişisel bilgilerini, yaşının henüz küçük olmasından dolayı boyu, kilosu ve baba tarafından aslen nereli olduğu bilgilerine henüz tam olarak ulaşılamamıştır. Son olarak Barkın Hasanoğlu’na ait resmi sosyal medya hesaplarından da yaptığı paylaşımlar üzerine basketbol oynadığını da belirtebiliriz.

        REKLAM

        Vakıfbank 64. kuruluş (2018), Türk Hava Yolları (2013) ve Vodafone Reklam filmi (2018) Barkın Haşemoğlu'nunyer aldığı bazı reklam filmleridir.

        İlk dizi oyunculuk deneyimini 2018 yılında 8 yaşında iken Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar isimli dizi ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra 2019 yılında Fox TVekranlarında yayınlanan Mucize Doktor isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Barkın Hasanoğlu dizide afacan Çete Çocuk karakterini oynayacaktır. LeylaŞirin Ajans’a bağlı olan Adin Külçe ile birlikte Mucize Doktor dizisine seçilen çocuk oyunlardan birisi olmayı başarmıştır.

        Barkın Hasanoğlu Oynadığı Diziler

        2019 – Mucize Doktor Dizisi (Çeteci Çocuk)

        2018 – Arka Sokaklar Dizisi

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa