Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Aziz Yıldırım'ın Kadıköy hatırası sona erdi! Yusuf Fahir Baba'nın 'kerameti' de son buldu! - Galatasaray Haberleri

        Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'a 3-1 mağlup olarak evinde 20 yıl sonra ilk kez rakibine boyun eğdi. Sarı-kırmızılılar, 1999-2000 sezonunda 2-1 yenildiği mücadelenin ardından rakibine 20 yıl boyunca yenilmemişti.

        Sarı-lacivertliler,eski başkan Aziz Yıldırım döneminde rakibiyle bu süreçte evinde tam 22 maça çıkarken bu mücadelelerde hiç kaybetmemişti. Fenerbahçe'deseri, başkanlığa Ali Koç'un seçilmesiyle de sürmüş ve sarı-lacivertliler geçen sezon oynanan derbide 1-1'lik eşitlikle sahadan ayrılmıştı.

        Süper Lig'in 23. haftasında oynanan bu karşılaşmanın ardından Fenerbahçe, Galatasaray'a 20 yıldan sonra evinde kaybederken Aziz Yıldırım'ın hatırası da son bulmuş oldu.

        YUSUF FAHİR BABA KERAMETİ...

        20 yıllık seride Şeyhi Yusuf Fahir Baba efsanesi de ön plana çıkmıştı. Fenerbahçe'nin ilk senelerinde takımda oynamış olan Yusuf Fahir Baba'nın evinin şu anki Ülker Stadı arazisinin ucunda olması nedeniyle "Statta cin var, büyü var, muska var" gibi inanışlar, 'Yusuf Fahir Baba'ya bağlanmıştı. Galatasaray'ın aldığı bu galibiyetle birlikte 'Yusuf Fahir Baba'nın kerameti de son buldu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa