Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde bugün bir taş ocağında kontrollü patlatma yapıldığı sırada heyelan meydana geldi. Seken taşlardan patlatma için yolda önlem alan 2'si asker, 3 kişi yaralandı. Heyelan nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu çift yönlü ulaşıma kapandı.

        Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa ilçesi Üçkardeşler köyü Karadeniz Sahil Yolu'nda saat 15.30 sıralarında taş alımı için bir taş ocağında kontrollü patlatma yapıldı. Patlatma yamaçta heyelana neden olurken, seken taşlardan yolda güvenlik önlemi alan 2'si asker, 3 kişi yaralandı. Heyelan nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu çift yönlü ulaşıma kapanırken, Hopa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Karadeniz Sahil Yolu'nun ulaşıma açılması için çalışma başlatılırken, uluslararası transit yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Artvin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Artvin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Artvin İlçeleri
        Tüm Artvin Haberleri
         Artvin

        Artvin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa