Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez ile birlikte Halil Efendi Mahallesi Artvin yolu üzerinde Bulga ailesine ait serayı ziyaret etti.

        Serayı gezerek yetiştirilen ürünler hakkında bilgi alan Vali Bilmez, her turlu sebze yetiştiren aileyi tebrik etti.

        Vali Bilmez, "İklim şartlarımızın soğuk olması sebebiyle ilimizde sebze ve meyvelerin yetiştirilmesi üretilmesi zor. Fakat bugün bu seramızı ziyaret ettiğimizde gördük ki bir aile kendi imkanları ile çok güzel bir sera yapmış ve sebze çeşitliliği de oldukça fazla. Demek ki insan istediği takdirde yapamayacağı veya olmaz denilecek hiç bir şey yokmuş. Ardahan'da bir şey yetişmiyor diyenlerin bu güzel seramızı ziyaret etmelerini isterim" dedi.

        Sera sahibi İhsan Bulga da, 6 yıldır Ardahan'da seracılık yaptıklarını ve 14 kişilik ailenin bu seradan geçimini sağladığını belirtti. Bulga ailesi, Vali Bilmez ve Eşi Meral Bilmez'in kendilerini ziyaret etmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ardahan İlçeleri
        Tüm Ardahan Haberleri
         Ardahan

        Ardahan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa