Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA/MUĞLA (AA) - Antalya ve Muğla'da, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından kan ihtiyacının karşılanması amacıyla kurulan merkezlerde yoğunluk oluştu.

        Antalya'daki Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezi ile Kazım Özalp Caddesi, Markantalya alışveriş merkezi yanı, Muratpaşa'da Etiler Mahalle Muhtarlığı, Alanya'da Şekerhane Mahallesi, Kaş'ta Kınık, Kalkan ile Atatürk Bulvarı, Kepez'de Yeşilırmak Caddesi ve Kumluca'da Cumhuriyet Meydanı'nda kan bağışı noktaları oluşturuldu.

        Belirlenen yerlerdeki kan bağışı tırı ve çadırlarına gelenler, deprem bölgesindeki ihtiyacın karşılanmasına katkı sunmak için sıraya girerek kan bağışında bulundu.

        Kumluca ilçesindeki kan bağışına gönüllülerin yanı sıra askeri personel ve yerleşik yabancılar da destek verdi.

        Türk Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Esra Özkoç, sabah erken saatlerden itibaren odaların, derneklerin ve gönüllülerin bölge kan merkezine akın ettiğini söyledi.

        - Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Dönmez de kan bağışında bulundu

        Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayanlar, deprem bölgesinde oluşabilecek kan ihtiyacının karşılanması için kan bağışı merkezine gitti.

        Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ile Baro Başkanı Levent Akgün de kan bağışına destek verdi.

        Türk Kızılay Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz, deprem bölgesine ilave kan ve kan ürünleri sevkiyatı yaptıklarını söyledi.

        Baro Başkanı Akgün de yaşanan deprem nedeniyle üzgün olduklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa