Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATALYA (AA) - Antalyaspor Kulübü, 2022 FIFA Dünya Kupası arasında kamp için Antalya'yı tercih eden Gabon, Gine Bissau ve Nijer milli takımlarına tesislerinin kapısını açtı.

        Kırmızı-beyazlı kulübün Uluslararası İlişkiler ve Stratejik Planlama departmanının girişimleri ile üç ülkenin milli takımları, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde hazırlık maçları oynadı.

        İlk müsabakada Gabon, Gine Bissau'yu 3-1 mağlup etti. İkinci karşılaşmada da Gabon, Nijer'i aynı skorla yendi.

        Antalyaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Böylelikle Antalyaspor olarak 3 Afrika ülkesinin milli takımını tesislerimizde misafir ederek organizasyonumuzu tamamladık. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri bundan sonra da gerek milli takımların gerek kulüp takımlarının A ve genç yaş kategorilerinin hazırlıklarına ev sahipliği yapmaya devam edecek." ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa