Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya'da polis olduğunu söyleyerek bir kişiyi dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

        Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Z.A.A.A'nın telefonda kendisini polis olarak tanıtan kişinin yönlendirmesiyle 30 gram altın, 8 bin dolar ve ziynet eşyası bulunan poşeti bir parktaki ağacın altına bıraktığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

        Çevredeki güvenlik kameralarının ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nin (KGYS) görüntülerini inceleyerek ekipleri, şüphelinin yabancı uyruklu A.E.Z. olduğunu tespit etti.

        Yozgat'a kaçtığı tespit edilen zanlı, durumun bildirilmesi üzerine Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerince otel odasında yakalandı.

        Şüphelinin odasında yapılan aramada 3 bin dolar, 500 lira, bir miktar Irak dinarı, cep telefonu ve SIM kartları ele geçirildi.

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa