Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) kış dönemi kurs kayıtlarının başladığı bildirildi.

        Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, kış dönemi 4,5,6,7 ve 8. sınıflara yönelik akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda kurs kayıtları başladı. 2 Ekim'de sora erecek kayıtların evrak teslim tarihi ise 03-09 Ekim tarihlerinde olacak, dersler ise 17 Ekim'de başlayacak. Antalya merkezde 7, ilçelerde de 7 olmak üzere toplam 14 merkezde kış dönemi kursları açılacak.

        ATABEM'lerde öğrencilere bilgisayar kodlama, bilgisayar kullanımı, coğrafya, drama, fen bilimleri, fizik, gitar, hızlı okuma, İngilizce, jimnastik, kara kalem, kimya, matematik, modern dans, piyano, resim, satranç, sosyal bilgiler, tarih, taş boyama, temel robotik ve kodlama, Türk Dili ve Edebiyatı, Türkçe ve zeka oyunları kursları verilecek.

        İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyenler "atabem.antalya.bel.tr" adresinde bulunan online kayıt bölümünden işlemlerini tamamlayabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa