Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN / ANTALYA, (DHA) İngiltere Championship takımlarından Hull City, Dünya Kupası arasında hazırlıklarını yapmak üzere Antalya'ya geldi.

        Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, 2022 FIFA Dünya Kupası için verilen arada hazırlıklarını yapmak üzere Corendon Hava Yolları'na ait uçakla Antalya'ya geldi. Kafilede Antalya'da bulunan Doğukan Sinik yer almazken, oyuncu takıma kentte dahil olacak. Futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar havalimanı dış hatlar terminalinden inerken kendilerini bekleyen otobüslere binerek kamp yapılacak otele doğru hareket etti.

        1 HAFTA KALACAK

        Hull City, toplam 1 hafta Antalya'da kalacak ve Türk takımlarıyla hazırlık maçları oynayacak. Dünya Kupası arasını iyi değerlendirmek isteyen Hull City, 30 Kasım Çarşamba günü Başakşehir, 3 Aralık Cumartesi günü ise Trabzonspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Antalya´da takımlarıyla buluşacak olan yüzlerce Hull City taraftarı da maçları yerinden takip edecek.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Futbolcuların havalimanından çıkması detaylar

        Taraftarların gelmesi detay

        Ozan Tufan'dan detaylar

        Takım otobüsü önünde futbolculardan detaylar

        Genel detaylarDHA-Spor Türkiye-Antalya ADEM AKALAN

        2022-11-27 19:23:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa