Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Ankara Haberleri

2016'nın son zabıta semineri yapıldı

(Fotoğraflı)

ANKARA (İHA) - Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Eğitim, Rehberlik ve Yayın Komisyonunca Pursaklar'da yapılan yılın son seminerine Keçiören Belediyesi Zabıta Müdürlüğü de katıldı.

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Aytaşgın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı ve aynı zamanda Ankara Zabıta Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdurrahman Karabudak'ın konuşmalarının ardından başlayan eğitim programı gün boyu sürdü. Ankara'daki 20 belediyeden 118 kişinin katıldığı seminerde, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları hakkındaki her şey en ince ayrıntısına kadar görüşüldü. Seminer, aynı zamanda 2016'nın da son semineri oldu.

Katılımcılar, seminerin kendilerine büyük katkı sağladığını ve merak ettikleri sorulara cevap bulma imkanı yakaladıklarını ifade ederken, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunacaklarının da altını çizdi.

Programa katılanlara sertifikaları verilirken, program toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

(JA-MK-Y)

27.12.2016 10:49:26 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri