Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ahmet Selim Kul yazdı: 1 destan 1 tedavi - Futbol Haberleri

        Çift maçın aynı saatte olması sorunsalının devam ettiği UEFA Avrupa Ligi’nde güzel bir haftayı geride bırakıyoruz. Galatasaray’ın galibiyetiyle başlayan haftada Beşiktaş destan yazarken Fenerbahçe de sıkıntılarına merhem olabilecek bir maç oynadı.

        Beşiktaş kötü başladığı Avrupa Ligi’nde beklentilerin çok da yüksek olmadığı çok zorlu Lyon deplasmanından çok önemli bir üç puan çıkarttı. Beşiktaş’a her anlamda çok şey katacak bu galibiyette Ersin de zor şartlarda çıkıp destansı bir performans sergiledi. Uduokhai ve Rafa’nın da öne çıktığı bu büyük galibiyet derbi öncesinde Beşiktaş’a doping etkisi yapacaktır. Yorgunluk yaratacağını da göz ardı etmemek gerekiyor bunun yanında elbette.

        REKLAM

        Fenerbahçe maçın önemli bölümünde rakibinden iyi oynadığı maçta İngiliz devi Manchester United karşısında iyi bir sınav verdi. Fenerbahçe’ye çok acil büyük maç galibiyeti lazım. Trabzon deplasmanında bu gelmezse sorunlar derinleşir. Gelirse Fenerbahçe son haftaya kadar yarışı sürdürür. Takımın fiziksel durumunu çok beğenmediğimi söylemeliyim. Oyun hala istenen seviyede değil bana göre. En Nesryi’nin gol atması en önemli kazanımlardan oldu.

        Sarı-Lacivertliler kritik bir sürece fena olmayan bir başlangıç yaptı. Bodrumspor ve Trabzonspor maçından 6 puan gelirse hava tamamen değişir. Mourinho vites arttırmak zorunda.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa