Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Adıyaman Haberleri

Jandarma komutanı ile cumhuriyet savcısına veda yemeği

(Fotoğraflı)

Hüseyin Türkoğlu

ADIYAMAN (İHA) - Kahta Cumhuriyet Savcısı Halil Yıldıztekin ile İlçe Jandarma Komutanı Serdar Kayacan için veda yemeği düzenlendi.

Kahta Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan ve Mersin' in Erdemli İlçesine tayini çıkan Halil Yıldıztekin ile Diyarbakır' a tayini çıkan İlçe Jandarma Komutanı Serdar Kayacan için Kahta Kaymakamlığı tarafından veda yemeği gerçekleştirildi.

Veda yemeğine Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahta'da görev yapan hakim, savcı ve polisler ile çok sayıda kişi katıldı.

Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, Cumhuriyet Savcısı Halil Yıldıztekin ile İlçe Jandarma Komutanı Serdar Kayacan'a Kahta'da yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

(HT-OE-Y)

20.06.2017 15:27:12 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri