Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA)ADANA'da koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan Polat Ç. (17), çalıntı motosiklet ile kaza yapıp, yaralandı. 

        Kaza, saat 03.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi Şehit Jandarma Er Fikret Aslan Caddesi'nde meydana geldi. Yol kenarında devrilmiş motosiklet ve yanında da bir gencin yattığını gören site bekçileri, durumu polise ve 112 Acil'e bildirdi. Kaza yerine sevk edilen polis ekibinin yaptığı kontrolde, motosikletin 5 gün önce çalındığı tespit edildi. Sol bacağından yaralanan motosiklet sürücüsü Polat Ç., gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Motosiklet, sahibine teslim edilmek için Köprübaşı Polis Merkezi'ne götürülürken, tedavisi devam eden Polat Ç. hakkında hem çalıntı motosiklet, hem de sokağa çıkma kısıtlaması uymamaktan yasal işlem başlatıldığı bildirildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Yüreğir Gökhan KESKİNCİ

        2020-05-24 07:45:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa