Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım A Milli Takım kadrosu açıklandı (Şenol Güneş kimleri aldı?) - Futbol Haberleri

        A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in ilk milli kadrosu belli oldu. Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz uzun bir aradan sonra Milli Takım'a çağrıldı.

        2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde22 Mart'ta Arnavutluk ve 25 Mart'ta ise Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların kadrosunda şu isimler yer alıyor:

        KALECİLER: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır, Sinan Bolat

        DEFANS: Gökhan Gönül, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Hasan Ali Kaldırım, Emre Taşdemir

        ORTA SAHA: Deniz Türüç, Efecan Karaca, Yusuf Yazıcı, Dorukhan Toköz, Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Emre Kılınç, Hakan Çalhanoğlu

        REKLAM

        FORVET: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Yunus Mallı, Güven Yalçın

        EMRE VE BURAK 533 GÜN SONRA

        Emre Belözoğlu ile Burak Yılmaz en son 6 Ekim 2017 tarihinde 2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’ndaki İzlanda maçında kadrodaydı. Milliler o müsabakadan 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılmıştı. Emre ve Burak, Arnavutluk maçında oynaması halinde 533 gün sonra ay-yıldızlı formayı giymenin heyecanını yaşayacaklar.

        Siyah-beyazlıların tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül ise en son 23 Mart 2018 tarihinde İrlanda Cumhuriyeti ile oynanan hazırlık maçında oynadı. Gökhan, Şenol Güneş’in süre vermesi halinde 365 gün sonra milli forma özlemi sona erecek.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa