Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 4'üncü kat balkonundan çarşafla inerken düşen kadın öldü!

        Yalova'da,dün gecegeç saatlerdeGazipaşa Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanda ilginç bir olay yaşandı. Bir fabrikada insan kaynakları uzmanı olarak çalışan ve 42 yaşındaki Didem Kiriş, oturdukları apartmanın 4'üncü katındaki balkon demirliklerine bağladığı çarşaf ile bir alt katın balkonuna inmeye çalıştı. Kiriş'i çarşafla sarkarken fark eden komşuları durumu polise bildirdi. Bu sırada elleri çözülen Didem kiriş, metrelerce yükseklikten beton zemine düştü.

        "ÇEVRESİNDE SEVİLEN BİR İNSANDI"

        DHA'da yer alan habere göre olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Didem Kiriş'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Bekar olan Kiriş'in cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.Çevresinde sevilen bir kişi olarak tanınan Didem Kiriş'in ölümüyle ilgili polis çalışmabaşlattı. Kiriş'in çarşafla balkondan sarktığını öne süren komşuların ifadesini alan polis, genç kadının sır ölümünü aydınlatmak içinsoruşturmayı sürdürüyor.

        AİLESİ TARAFINDAN ODAYA KİLİTLENDİ İDDİASI

        Didem Kiriş'in belirlenemeyen bir nedenle ailesiyle tartıştığı, bunun üzerine de ailesi tarafından odaya kilitlenerek dışarı çıkmasının engellendiği iddia edildi. Kiriş'in cenazesi yarın öğle vakti Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Yalova'da toprağa verilecek. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa