Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MALUM uzun tatillerde babalar işleri dolayısıyla aileleriyle ancak hafta sonları tatil yapabiliyor. Anneler de hafta içi çocuklarıyla birlikte deniz ve güneşin keyfini sürüyor. Sosyetenin genç isimlerinden Sinan Kosif'in eşi Melda Kosif ile Can Ekşioğlu'nun eşi Tansa Ekşioğlu da hafta içi eşleri İstanbul'dayken çocuklarıyla ilgilenen annelerden. Sosyetede birçok anneyi az çok tanıyorum. Ancak Melda Kosif ve Tansa Ekşioğlu kadar çocuklarıyla bire bir ilgilenen anne nadir. Melina ve Mayla adında iki kızı olan Melda Kosif, minik kızı Mayla ile bol bol denizde oynadı. Mayla, plajdaki herkesin ilgi odağı oldu. Mehmet Pars ve Sinan adında iki oğlu olan Tansa Ekşioğlu da küçük oğlu Sinan'la birlikte denizde eğlendi. Bu arada iki çocuk dünyaya getiren güzel annelerin de fit fizikleri dikkat çekti.

        Panikleyip KAÇTILAR

        TELEVİZYONCU eşi Korcan Karar'ın, kendisini aldattığı için 72 saatte boşadığı İzmirli eşi Berna Özkan Alaçatı'da tatiline devam ediyor. Alaçatı'da bir barda arkadaşları ile sohbet ederken görüntülendiğini fark eden Berna Özkan, nedense yanındaki erkek arkadaşından kaçarcasına uzaklaşmış. Telaşa kapılan Berna Özkan ve yanındaki erkek arkadaşı ilk önce arkalarını dönerek kamufle olmaya çalışmış. Özkan'ın yanındaki erkek arkadaşı da görüntülendiklerini fark edince mekânı terk etmiş. Mekân çalışanları da kapıda bekleyen magazin mensuplarının görüntü almamaları için uzun bir uğraş içine girmiş. Gazetecilerin sorularına maruz kalmak istemeyen Berna Özkan da mekânın arka kapısından çıkmış. Berna Özkan'ın yanındaki erkek arkadaşını soruşturdum ama kimse tanımıyor. Bakalım nasıl olsa işin aslı ortaya çıkar.

        HAYVANLAR onun her şeyi

        YAZ sezonunu sevgilisi Tugay Gökkaya ile birlikte Bodrum'da ki evlerinde açan Süreyya Yalçın'ı arkadaşım Uğur Soysal, Moon Beach'te köpeğiyle görüntülemiş. Süreyya Yalçın da, Darıca Hayvanat Bahçesi'nin kurucusu merhum işadamı babası Faruk Yalçın gibi bir hayvansever. Bodrum'daki evinde birçok köpek ve ördek besliyormuş. Evindeki hayvanları için hiçbir masraftan kaçınmadığı gibi sokak hayvanlarına da bakıyormuş. Gündüzleri evinde hayvanlarıyla ilgilenen Süreyya Yalçın, denize girmek için akşamüstleri ortaya çıkıyormuş.

        TÜRKAN HANIM sağlığına kavuştu

        UZUN süredir tatiline Bodrum'da devam eden merhum işadamı Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı, sabah sporunu hiç aksatmıyor. Önceki gün sabah erken saatlerde Yalıkavak'ta bulunan Dodo Beach'e giderek denize giren Türkan Sabancı, sabah yüzmesinin ardından evinin yolunu tuttu. 3 hafta önce denizde fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılan Türkan Sabancı, güvenlik önlemlerini artırarak sabah yüzmelerine kaldığı yerden devam ediyor.

        Mikonos’ta MORAL TATİLİ

        GEÇTİĞİMİZ haftalarda eski eşi ve çocuklarının babası Mehmet Çelik'in Sibel Turnagöl’le yaptığı gizli evlilik yüzünden morali bozulan Arte Tahir, kankası Seval Birinci ile birlikte yarın Mikonos'a tatile gidiyormuş. Seval Birinci, yakın arkadaşı Arte Tahir'e moral vermek için ona sürpriz yaparak Mikonos tatili planlamış. Seval Birinci doğrusu moral için en iyi yeri seçmiş. Bundan iyisi Şam'da kayısı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar