Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıllar önce Ali Karacan ile ortaklığını bitiren ve bozulan işleri yüzünden Londra'ya yerleşmek zorunda kalan Vedat Yelkenci ile Sibel İlkiz'in evliliklerinden olan kızları Esra, iki yıl önce Çubuklu 29'da Noyan Ayhan ile evlenmişti. Ayhan çifti geçtiğimiz günlerde Güney Fransa'da St. Tropez, Cannes ve Nice'te güzel bir tatil yapmış. Çift, bebek bekledikleri müjdesini de St. Tropez'de çektirdikleri bir fotoğrafla dostlarıyla paylaşmış. Londra'daki evlerinde çok sevdikleri köpekleriyle birlikte yaşayan Esra-Noyan Ayhan çifti dostlarına ailelerinin genişleyeceğini anlatıyormuş. Çift, Güney Fransa tatili sonrası da İstanbul'a müstakbel anneanne Sibel İlkiz'i ziyarete gelmişler. Sibel İlkiz ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir partiyle Noyan Ayhan'ın doğum gününü kutlamayı da ihmal etmemişler. Bu arada müstakbel anneanne Sibel İlkiz, torunu olacağını ilk duyduğunda mutluluktan havalara uçmuş.

        Amerika’'yı arşınladılar

        Çağdaş Eğitim Vakfı, Açık Kapı gibi bir çok derneğin yönetiminde bulunan Berrin Yoleri ve Ceyo'nun sahibi olan eşi Ahmet Bey kızlarıyla birlikte tatil için Amerika'ya gitmiş. Aile, Las Vegas ve New York'ta gezip alışveriş yaptıktan son a Los Angeles'a geçmiş . Los Angeles'taki evlerine yerleşen Yoleri Ailesi, hayli eğlenceli vakit geçiriyormuş. Bu arada kızlarını da Universal Film Stüdyoları’na götürmeyi ihmal etmemişler.

        ÇAPKINA sarışın sevgili

        Güzellik yarışmaları organizatörü olan babası Özcan Sandıkçıoğlu'ndan görevi devralan Can Sandıkçıoğlu, geçtiğimiz gün Çeşme'deki Bobou'da yapılan Brezilya Ateşi adlı geceye sarışın sevgilisiyle katılmış. Adının Dinda Romanazzi olduğunu öğrendiğim sarışın güzel ile aşk yaşayan eski çapkınlardan Can Sandıkçıoğlu, uzun süredir bir sevgiliyle görüntülenmemişti. Anlaşılan bu kez sevgilisinin bilinmesini istiyor. Genelde gizli ve kısa aşkları tercih eden Can Sandıkçıoğlu, Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Dinçkök ile bir evlilik yaşamıştı. Bu evliliklerinden de Mercan ve Kaplan adında bir kızı ve bir oğlu var.

        Karamehmet'ten ANANAS REJİMİ

        Genç işadamı Mehmet Ali Karamehmet'in eşi Sedef Karamehmet yakın dostları Esra Dinçkök, Alara Koçibey, Ayşegül Demir gibi Zeynep Mutlu'nun, 'Mutlu Mikrop' adlı sitesinde Blogger olarak yazılar yazıyormuş. Geçen gün sitede yazdığı yazısında yemek ve içkinin fazla kaçırılmasında alınan kiloları vermek için şunların yapılmasını öneriyor. Sabaha bir dilim ananas bir kase yoğurt veya peynirle başlıyoruz. Arada bir dilim ananas ve öğlen bir kase dilediğiniz çorba ve bir dilim ananas. Arada yine bir dilim ananas. Akşam bir kase çorba ile bir tabak az yağlı salata ve bir dilim ananas. Yatmadan önce tekrar bir dilim anans. Denemekten zarar gelmez.

        YENİ AŞK

        Yıllar önce ilk eşi ve çocuğunun annesi Gülen Yelmen'den boşanan Elio Restoranlarının işletmecisi Aydın Samanlı, geçtiğimiz aylarda ikinci eşinden de yüklü bir tazminat vererek boşanmıştı. Samanlı şu sıralar bir kozmetik firmasında bölüm yöneticiliği yapan Allegra Levi ile aşk yaşamaya başlamış. Sevgililer hafta sonları dostlarıyla birlikte Sedef Adası'ndaki Elio Sedef'te gözlerden uzak vakit geçiriyor. Ama biz gazetecilerden kurtuluş yok.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar