Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz haftalarda yeni dekorasyonuyla sezon açılışını yapan Halikarnas'ın tasarımına imza atan Jade Jagger, Bodrum'da açılış sonrası birkaç gün daha tatil yaptı. Yakın dostu Atıl Kutoğlu'yla da Bodrum'da buluştu. Biliyorsunuz Jade Jagger'ın kız kardeşi Elizabeth Jagger, Kutoğlu'nun yurtiçi ve yurtdışındaki defilelerinde de mankenlik yapmıştı. Bundan yaklaşık yirmi gün önce evlenen Jade Jagger, DJ eşi Adrian Fillary ile birlikte Bodrum'da ikinci balayını da yapmış oldu. Mütevazı tavırlarıyla dikkat çeken Jagger kendi şezlongunu bile görevlilere gerek bırakmadan arkadaşıyla birlikte taşıdı.

        Tarihi köyde KOÇ ViLLA

        Geçtiğimiz hafta gittiğim Kaş gezisi esnasında tekneyle yaptığımız turda Likyalılardan kalma tarihi ada Kaleköy'ü de gördüm. Tekne turunda anlatım yapan rehber Kekova bölgesinde bulunan ve eski adı 'Simena' olan Kaleköy'ün tepesindeki kalenin paralelindeki villanın Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un olduğunu söyledi. Rahmi Bey, yaklaşık 180 haneli tarihi köydeki villasını 1990'lı yıllarda almış. Kaleköy'de işadamları Erdoğan Demirören ve Ali Dinçkök'ün de evleri varmış. Denizi ve arkeolojik eserleri çok seven Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, her yıl teknesiyle Kekova'ya gelerek evinde tatil yapıyormuş. Bu arada Rahmi Bey, köye 3 sınıflı bir de okul yaptırmış. Sadece deniz ulaşımıyla gidilebilen köydeki tarihi mezarlar ve kalıntılar insanı büyülüyor. Likyalılardan kalan bu yapılar, mezarlar görülmeye, keşfedilmeye değer. Burada en çok fotoğrafı çekilen yer hiç şüphesiz denizin içerisinde kalan mezarlardır. Manzara ve güzel deniz sayesinde senenin 12 ayı yaşanılabilecek bir yer Kaleköy. Ben de Kaleköy'ü gördükten sonra Rahmi Bey'in buraya neden ev yaptırdığını anladım.

        DEDE OYNADI TORUN SEYRETTİ

        Bodrum'da Maki 29'u açan ve yaz sezonunu Bodrum'da ailesiyle birlikte geçiren Metin Fadıllıoğlu'na torunu Sinan çok özendi. Metin-Zeynep Fadıllıoğlu çifti, kızları Selin Tara ve torunları Sinan, Bodrum'un koylarında objektiflere yakalanmış. Geceleri mekânının başında olan Metin Bey, gündüzleri de ailesiyle birlikte Bodrum'un koylarında denize girerek ve torunuyla vakit geçiriyor. Metin Fadıllıoğlu denizde top oynarken bakıcısının kucağında olan torunu Sinan da onu seyrediyordu. Hatta, "Özenerek seyrediyordu" desem yalan olmaz. Eminim içinden, "Dede biraz daha büyüyeyim o zaman birlikte oynayacağız" diye de geçiriyordur.

        BALAYINA DEVAM

        İclal Aydın'dan ayrıldıktan sonra gönlünü Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Yılmaz Köksal'ın yeğeni İpek Çolakoğlu'na kaptıran Roman Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Toplusoy, 5 Haziran'da nikâh masasına oturmuştu. Taze evliler nikâh sonrası balayı için Yunan adalarını tercih etmişti. Balayında güneş ve denizin tadına doyamayan çift şimdi de özel tekneleriyle Bodrum koylarında balayına devam ediyorlar.

        Yeni sevgiliyle tatil

        Model-oyuncu Tuba Ünsal ile evlenerek bir de çocuk sahibi olan Murat Pilevneli, bundan dört ay önce boşanmıştı. Geçtiğimiz ay yeni sevgilisiyle İstanbul'da objektiflere takılan Pilevneli'yi Bodrum Hilton Oteli'nin beach'inde iPad'imle görüntüledim. Fotoğraflarını çektiğimi görünce sevgilisini alarak beach'ten ayrıldı. "Hilton Bodrum" demişken şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Otelde kalan birçok insan hizmet kalitesi ve işletmeden çok şikâyet ediyor. Benden söylemesi.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar