Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GEÇEN sene sade bir nikâh töreniyle evlenip, 2012’nin mayısında üç gün üç gece süren ve Almanya'da gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreni yapan Melissa Eliyeşil ve Charles von Faber Castell çifti, geçtiğimiz ay İstanbul'a gelmişti. Çift, İstanbul'da geçirecekleri zaman için yalı dairesi ararken Melissa'nın ailesiyle de hasret giderdiler. Mayısta ki düğün töreninden sonra Bora Bora adalalarında balayı yapan genç çift ikinci balayını da Türkiye'de yapmak istemiş. Bu yüzden de Çeşme ve Bodrum'un yorucu tempolu tatili yerine büyük bir tekne kiralayarak Marmaris'e bağlı Bozburun, Datça gibi doğa harikası ve sessiz, gürültüsüz yerlerdeki tatili seçmişler. Hatta geçenlerde bir arkadaşım Bozburun'daki meşhur Orfoz adlı balıkçıda onları yemek yerken görmüş.

        Mankenlerle Mikonos’ta

        İSTANBUL sosyetesinin en eskilerinden Çiftçi Ailesi'nin genç ve bekâr ismi Kaan Çiftçi, yıllarca Miami'de okudu. Okul bittikten sonra da İstanbul-Miami arasında mekik dokuyan Çiftçi'nin kızlarla arası hayli iyi. Genelde kısa süreli sevgilileri tercih eden Çiftçi, şu sıralar Mikonos'ta Amerikalı mankenlerle tatil yapıyor. İstanbul'dan arkadaşlarıyla Mikonos'ta buluşan Kaan Çiftçi'nin, Becca Du Pree ve Jenna King adlı güzellerle hoş bir tatil yaptığı kesin.

        Amerika’da uzun tatil

        BABASI Ali Şen'den aile işlerini kardeşi Metin Şen ile birlikte devralan Adnan Şen, kışın yorucu temposunu ve İstanbul'un aşırı sıcaklarını atlatmak için ailesiyle birlikte Amerika'ya gitmiş. Htkulup.com'un Yazı İşleri Müdürü Reşit Özet'in haberine göre Adnan Şen, eşi Begüm Şen, çocukları

        Alp ve Süha Can'la birlikte 1 buçuk aylık bir tatil için Los Angeles'ı seçmiş. Ünlü çift Los Angeles'ta çocuklarıyla birlikte Universal Stüdyoları'nı gezip bol bol denize girecekler. Şen Ailesi, Miami'de de bir süre tatil yaptıktan sonra Türkiye'ye dönecekmiş.

        Fit vücuduna KAVUŞMUŞ

        İKİ yıl önce Burak Uyguner'le evlenen Nil Bentürk, evlenir evlenmez hamile kalmış ve minik kızı Leyla'yı dünyaya getirmişti. Nil Uyguner şu sıralar Bodrum'da eşi ve minik kızı Leyla'yla birlikte tatil yapıyor. Havaların sıcak olması nedeniyle de kızı Leyla'yı fazla güneşe çıkarmak istemiyormuş. Bu yüzden de biri denize girerken diğeri kızlarına bakıyormuş. Öte yandan Nil Bentürk, kısa sürede spor ve diyetle fit vücuduna kavuşarak sanki hiç doğum yapmamış bir görüntü sergiliyor.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar