Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İŞ dünyasının önemli mensuplarından Koç Ailesi, her yıl gerçekleştirdikleri geleneksel iftar davetini bu yıl da Kuruçeşme Divan'da düzenledi. İş, siyaset ve cemiyet dünyasından yaklaşık 350 seçkin ismin katıldığı iftar yemeğinin ev sahipliğini Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel yaptı. Semahat Hanım, her sene olduğu gibi bu sene de davet öncesi mekâna gelerek bütün hazırlıkları tek tek kontrol etti. Birbirinden leziz yemeklerle oruçlarını açan konuklar, iftar sonrası eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz eşliğinde dualar okudu, daha sonra fasıl müzikleri eşliğinde keyifli bir ramazan akşamı geçirdiler.

        Boşanmanın perde arkası

        Geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanan Korcan-Berna Özkan'ın ayrılığının sebebi Çeşme-Alaçatı'da dilden dile dolaşıyor. Geçtiğimiz haftaya kadar mutlu bir evlilik görüntüsü veren çiftin boşanma sebebinin, yazları Çeşme-Bodrum arasında teknesiyle mekik dokuyan Murat Özvardar olduğu konuşuluyor. Berna Özkan, iki çocuğunun babası İzmirli işadamı Ersin Tezol'dan kendisini aldattığı için 2007 yılında boşanmak zorunda kalmış, 2009 yılında da çocukluk arkadaşı, televizyoncu Korcan Karar'la evlenmişti. Şu an Alaçatı'yı sallayan, dilden dile dolaşan dedikodu ise şöyle: Berna Özkan'ın Çeşme'de birkaç haftadır Murat Özvardar'la samimiyeti bir hayli ilerletmesi Korcan Karar'ın kulağına gitmiş. Bu olay üzerine Çeşme'ye giden Korcan Karar, eşi Berna Özkan'la konuşmuş. Berna Özkan da bu ilişkiyi inkâr etmemiş ve çift hemen mahkemeye başvurarak tek celsede boşanmış. Bu arada diğer bir dedikodu da şu: Berna Özkan'ın bir yıldır konuşmadığı ikizi Esra Özkan, kardeşiyle ilişkisine şahit olduğu Murat Özvardar'ı boşanmadan bir hafta önce kulüpten kovmaya kalkmış.

        Mutlu tatil

        İŞ dünyasının genç isimlerinden Mehmet Mutlu, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum'da, eşi Melisa, kız kardeşi Zeynep Mutlu ve oğlu Cezmi Mert'le denizde eğlenirken htkulup.com muhabirlerinden Hakan Yağcı tarafından görüntülendi. İlker İnanoğlu'yla aşk yaşayan Zeynep Mutlu, yalnız geldiği tatilde, bütün gün yeğeni Cezmi Mert'le birlikte oynayarak vakit geçirdi. Genç baba Mehmet Mutlu ise oğluna küçük küçük yüzme dersleri verdi.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar