Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Avusturya’nın başkenti Viyana’ya giden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Viyana Belediye Başkanı Michael Haeupl’la bir araya geldi. Viyana Belediye Sarayı’nda gerçekleşen görüşmede, Viyana ve Şişli Belediyeleri arasındaki kültürel ilişkilerin geliştirilmesi ele alınmış. Viyana Belediyesi’nin daveti üzerine Avusturya’ya giden Şişli Belediye Başkanı Sarıgül’ün yanında ünlü modacımız Atıl Kutoğlu da varmış. Viyana Belediye Başkanı Michael Haeupl’la bir araya gelen Sarıgül, görüşmede Başkan Hauepl’u önümüzdeki aylarda Şişli’de gerçekleşecek kültürel etkinliklere katılması için İstanbul’a davet etmiş. Viyana Belediye Başkanı da daveti kabul ederek ekim ayında Nişantaşı’nda yapılacak olan Viyana Haftası’nın açılışı için Şişli’ye geleceğini söylemiş.

        GÖNLÜ BOŞ TATİLDE

        Cemiyet hayatının güzel kızları arasında yer alan Azade Balkaner, bir süredir Bodrum'da güneş ve denizin tadını çıkarıyor. Grand Yazıcı Otel’de kalan Balkaner geceleri eğlence yerlerinde pek görünmüyor. Gündüzleri Beyza Aslan’la birlikte koylarda denize girip güneşlenmeyi tercih ediyor. Htkulup.com muhabirlerinden Hakan Yağcı, Azade Balkaner'i güneşlenirken görüntülemiş. Yaklaşık beş ay önce Mehmet Aslan’la aşk yaşamaya başlayan Azade Balkaner’in yanında Mehmet Aslan’ın olmaması dikkatimi çekti. İki hafta önce de Kuum Sortie'de Mehmet Aslan’ı yalnız görmüştüm. Anlayacağınız ikisi de ayrı ayrı tatil yapıyor. Ben de bunun üzerine Azade Balkaner’i aradım ve ilişkilerinin durumunu sordum. Balkaner de “Biz bir süre önce ayrıldık” yanıtını verdi.

        ADALAR MANZARASI

        Abdullah Özmelek, bundan yıllar önce genç yaşında ünlü Fransız restoranı Cafe de Paris’yi Nişantaşı'nda açmıştı. Bundan birkaç yıl önceye kadar da İzmir’de mekânlar işleten, ama isim hakkını da hep elinde tutan Abdullah Özmelek, birkaç başarısız ortaklık deneyimi sonrası şimdi İstanbul’daki en büyük mekânı hayata geçirmiş. Tepebaşı ve Kuruçeşme Sortie‘den sonra Hotel Suadiye’nin sahibi Erkan Sadıkoğlu’yla ortak olarak otelin 1000 metrekarelik terasına Cafe de Paris’yi açmış. Oteli bilenler bilir. Adaları karşıdan gören bir manzaraya sahip mekân, belli bir saatten sonra da DJ performansıyla kulüp tarzında hizmet verecekmiş.

        SOSYETENİN GÖNÜLLÜ MANKENLERİ

        Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da mini bir defile yapılmış. Ama öyle organizasyonlu, büyük bir defile değil... Şebnem Işık Ersoy, Ceyla Aysal ve Lüset Darsa, yakın arkadaşlarının tasarladığı mayoları giyip yine yakın dostlarını beach'te toplayarak mini bir defile yapmışlar. Ama tamamen gönüllü olarak, ücret almadan arkadaşlarına destek olsun diye düzenlemişler bu organizasyonu. Eminim güzel vücutlu bu üç hanımın üzerinde bu mayoları görenler almadan edememiştir.

        DEDİKODULARI YALANLADI

        Geçtiğimiz gün, Korcan Karar'la Berna Özkan'ın boşanma sebebinin Murat Özvardar olduğu dedikolarının ayyuka çıktığını yazmıştım. Murat Özvardar da beni arayarak böyle bir dedikodunun gerçek olmadığını anlattı ve şunları söyledi, aynen iletiyorum: "Gerek iş dünyasında, gerekse sosyal yapı içersinde bu şekilde davranış modellerini onaylamadığımı beni yakından tanıyanların hepsi bilir. Aile yapılarına saygı duyan bir kişi olarak, böyle bir ilişki içersinde bulunmam, aile yapım ve inanışlarım açısından söz konusu bile değildir. İlgili kişileri uzun yıllardır tanımama rağmen, iletişimimiz arkadaşlığın ötesine geçmemiştir."

        Oğlunu cici annesiyle tanıştırdı

        Duayen yapımcı Türker İnanoğlu'nun yakışıklı oğlu İlker İnanoğlu, yaklaşık altı aydır sosyetik isimlerden Zeynep Mutlu'yla aşk yaşıyor. Şimdiye kadar başından üç evlilik geçen İnanoğlu'nun bir çocuğu var. Yıllar önce evli olduğu Amerikalı eşi Chloe'den Berker adında bir oğlu olan İlker İnanoğlu, kendisini ziyarete gelen oğluyla cici annesi Zeynep Mutlu'yu tanıştırmış. Hatta birlikte fotoğraflarını Facebook'ta paylaşmışlar. Başından iki evlilik geçen Zeynep Mutlu'nun ilk evliliğinden olan kızı Nazlı Kulaberoğlu'yla İlker İnanoğlu'nun da arasından su sızmıyormuş. Ben Mutlu ve İnanoğlu'nun yakında evleneceğine inanıyorum. Çünkü başından evlilik geçen, çocuklu sevgililerin en büyük korkuları, evlatlarının ilişkilerine gösterecekleri tepki olur. Maşallah bu ikilinin çocukları ilişkilerini onaylıyor. Anlayacağınız evlenmemeleri için bir sebep yok.

        BANKACILIKTAN MOTORCULUĞA

        Ferrari'sini satan bilge misali, yıllar önce bankacılığı bırakarak kitap yazmaya ve yönetmenlik yapmaya başlayan Hakan Karahan gibi bankacılık yapan iki çocuk babası Sinan Akıman da görevinden istifa etmiş. Bu Akıman'ın ilk istifa etmesi değil. Yıllar önce Akın Öngör'ün yeğeni Burçak Öngör'le evlenen, bu evlilikten Defne ve Akan adında iki çocuğu olan Sinan Akıman, eşinden boşandıktan bir süre sonra bankacılığı bırakarak Beyoğlu'nda bar açmıştı. Ancak barda işler istediği gibi gitmeyince tekrar mesleğe dönüş yapmıştı. Sinan Akıman, geçtiğimiz yaz başlayan motor sevdası yüzünden bu kez tamamen bankacılığa veda etmiş. Moto GP yarışlarına da katılan Akıman, motor aşkını işe dönüştürerek Seyrantepe Oto Sanayi'de yarış motorları ve aksesuvarları satan, aynı zamanda da yarış eğitimi ve servisi veren İstanbul MC diye bir yer açmış. 16 yaşındaki oğlu Akan Akıman da babasının sayesinde heves edip başladığı motor sevdasını kendi kategorisinde yarışlara katılarak sürdürüyor.

        Çılgın tasarım

        Kendilerine has yaşam tarzlarından ödün vermeyen Cem Boyner'le Bilgün Sazak'ın evliliklerinden olan ikiz kızlarından Ayşe'nin Facebook'taki bu fotoğrafına bayıldım. İkizi Elif kadar zeki ve akıllı olan, ancak hiçbir zaman tarzından ödün vermeyen Ayşe Boyner, denizin hasretini çekenler için psikolojik destek anlamında kendince bir tasarım yapmış ve bu tasarımıyla fotoğraf çektirmiş.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar