Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Cinayet şüphelisi gençler adliyede gülücükler saçtı

        Bursa'da, gasp ettikleri bir telefonun paylaşımı sırasında tartıştığı arkadaşını bıçakla öldürdükleri iddia edilen madde bağımlısı iki genç adliyeye sevk edildi.

        Olay, dün merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Stadyumu yakınlarında meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu iddia edilen S.Ç. (16), F.D. (15) ve Gökhan Adalı (18), yolda yürüyen Eyüp Burak Ş.'nin cep telefonunu bıçak zoruyla gasp etti.

        Olayın ardından 3 madde bağımlısı arasında, cep telefonu paylaşımı yüzünden kavga çıktı. Bıçakların da kullanıldığı kavgada S.Ç., Eyüp Burak Ş.'nin telefonu ve parasını aldığı iddia edilen Gökhan Adalı'yı bıçakla ağır yaraladı. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Adalı, kurtarılamadı.

        Olayla alakalı olarak gözaltına alınan S.Ç. ile F.D. çocuk şubesi ekipleri tarafından "yağma, adam öldürmek ve hırsızlık" suçlarından adliyeye sevk edildi. Küçük şüphelilerin adliye girişinde gülücükler saçması dikkat çekti.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa