Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tolgahan Sayışman: Almeda biraz sitem ediyordu - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Altın Zambak Ödül Töreni önceki akşam gerçekleştirildi. Kadir Doğulu ve Dilay Korkmaz'ın sunumuyla gerçekleşen gecede Altın Zambak ödülleri sahiplerini buldu. Yılmaz Morgül, geceye poşetten yapılan tasarım kıyafetiyle katıldı. Ivana Sert ise ünlü şarkıcıları kızdıracak açıklamalarda bulundu.

        • 2

          Tören öncesi soruları yanıtlayan Morgül, "Ödüller hangi dalda olursa olsun, sanat adına, sanatçıyı yaşatmak adına, toplumun da sanatla iç içe olması bakımından vazgeçilmezler" şeklinde konuştu.

        • 3

          Poşet tasarım kıyafetinin sorulması üzerine Morgül, "Son 10 yıldır dünyamızın en büyük tehdidi plastik atıklar. Önce atıklarla denizleri yok ettik. Denizlerdeki canlı ve türevleri azalttık. Karadakileri yok ettik. Önümüzdeki yirmi yıl belki de dünyada yaşam olmayacak. İnsanoğlunun ürettiği bu plastik ve atıklar yüzünden dünya yok olma noktasına geldi. Buna protesto için modacım da duyarlılık ve farkındalık yaratma adına böyle bir kostüm tasarladı" ifadelerini kullandı.

        • 4

          Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz akşam 2. Altın Zambak Ödülleri kapsamında gerçekleşen organizasyonda ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü aldı.

        • 5

          Sayışman, tören çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Aldığı ödülle alakalı, "Sahnede de belirttiğim gibi, oyunculuk serüveni benim için uzun bir yolculuktu. Şu anda hem fiziken hem de zihinsel olarak yorucu bir dönemdeyim. Bu dönemde emeklerimizin boşa gitmediğini görmek bizi mutlu ediyor" dedi.

        • 6

          ‘Barış Pınarı Harekatı’ ile ilgili de konuşan başarılı oyuncu, "Daha huzurlu ve güvenli bir Türkiye için; bizim yarınlarımız için “Düğüne gidiyoruz!” diyerek operasyona gittiler. Allah ülkemizin ve askerlerimizin yardımcıları olsun. Dualarımız onlarla" ifadelerini kullandı.

        • 7

          "ALMEDA BİRAZ SİTEM EDİYORDU"

          Basın mensuplarının, "Eşiniz, sırtınızdaki morluklarla ilgili sosyal medyada tatlı bir sitemde bulunmuştu. Bu konuda ne diyorsunuz?" sorusunu, "Uzun zamandır boksa hazırlanıyordum ve hocam Mücahit sert biri. Antrenmanlarda aldığım darbelerden sonra eve gittiğimde Almeda biraz sitem ediyordu. Sette de bunlar olunca iyice sitem etmeye başladı. O gün sahne gereği birkaç darbe almam gerekiyordu. Bazen ellerimizin ayarları kaçabiliyor. Dün de bununla ilgili küçük bir kaza yaşadık. Bunlar, işin bir parçası. Benim konsantrasyonumu ve işe bağlılığımı daha da arttırıyor" şeklinde yanıtladı.

        • 8

          Dizisi için yaptığı çalışmalar ve fit görüntüsü kendisine sorulan Sayışman, "Uzun süredir özel bir programla çalışıyorum çünkü fiziken iyi görünmem ve kondisyonumun iyi olması gerekiyor. Özel bir beslenme programı uyguluyorum. Bunun karşılığını da ekranda alıyorum" dedi.

        • 9

          Son olarak Sayışman, "Babalık nasıl gidiyor?" sorusunu, "Hayatımda Efehan’dan öncesi ve sonrası var. Herkes 'Baba olduktan sonra anlayacaksın' derdi. Gerçekten öyleymiş. Hayat benim için artık başka şekilde akıyor. Her şeyi çocuğumun üzerine kuruyorum" şeklinde yanıtladı.

        • 10

          Gecede En İyi Çıkış Yapan Single ödülünü alacak olan Ivana Sert, "Benim için çok önemli bir gece. Çok heyecanlı ve çok mutluyum" dedi.

        • 11

          Gazetecilerin, "Moda alanında bu kadar konuşulmadınız ama müzik alanında çok konuşuldunuz. Nedeni nedir?" sorusuna Sert, "Ben her şeyi profesyonelce ve en iyisini yapmaya çalışıyorum. O yüzden başarılı ve mutlu oluyorum. Bundan sonra söyleyeceğim Türkçe şarkı da sürpriz olsun. Bu okuyacağım şarkıda çok konuşulacak" diyerek yeni bir tartışma konusu başlattı.

        • 12

          Gecede "En İyi Gündüz Kuşağı" ödülünü alacak olan sunucu Esra Erol, Barış Pınarı Harekatı'ndaki askerlerimizle ilgili konuştu. Erol, "En büyük görev, en zor görev oradaki askerlerimizin. Dualarımız ve kalbimiz onlarla. Allah ülkemizin ve askerlerimizin yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa