Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Kupası 2010 İtalya "Küçük İtalya elendi" - Futbol Haberleri

        Televizyonlar, bir önceki dünya kupasında şampiyon olan İtalya'nın bu kez henüz ilk turda elenmesini ağır bir dille eleştirirken, gazetelerin internet siteleri de hezimeti manşetten verdi.

        La Gazzetta dello Sport'un haber portalında yenilgi ''Utançla eve dönüş'' manşetiyle duyurulurken, Corriere dello Sport da ''İtalya bu ne utanç! Elendik ve de grup sonuncusuyuz'' ifadelerini kullandı. Torino merkezli spor gazetesi Tuttosport ise teknik direktör Marcello Lippi'ye yüklenerek, ''Lippi suç sende'' diye manşet attı.

        Tuttosport'un portalı, durumu Güney Afrika'da yaşanan hezimeti, ''İtalya Slovakya karşısında 3-2 nakavt oldu ve dünya kupasından elendi. Memlekette harikalar, sahada dökülüyorlar'' cümleleriyle özetledi.

        Günlük haber gazetelerinden Corriere della Sera, ''İtalya'dan dünya kupasına veda'' cümlesini kullanırken, La Repubblica'nın manşetinde ''Asla bu kadar kötü oynamamıştık: Eve dönülüyor'' ifadesine yer verildi.

        La Stampa gazetesi ''İtalya battı, eve dönülüyor'' manşetini attı, sağ çizgideki Il Giornale gazetesi de ''Küçük İtalya, dünya kupasından elendi'' demeyi tercih etti.

        Yenilgiyle birlikte son maçta turu geçme umuduyla karşılaşmayı ekran başından izleyen İtalyanlar da ülke genelinde derin bir sessizliğe gömüldü.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa