Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları (31 Mart 2016) - Futbol Haberleri
        • 1

          Galatasaray'da görüşülen sportif direktör adaylarından teknik direktör isimleri de talep edilmeye başlandı. Marco Branca, Milan'da çalışan Filippo Inzaghi ile Galatasaray'a geleceğini açıklarken, Zubizarreta ise anlaşma yapmaları durumunda Porto'nun eski hocası Julen Lopetegui ile çalışabileceğini iletti. (Fotospor)

        • 2

          İtalyan Fiorentina'nın gözü Mario Gomez'in Beşiktaş'a vereceği cevapta... çünkü Alman yıldız siyah-beyazlılara evet derse Bin Euro'ya Gomez, Kartal olacak. Bonservisi verilecek. Bu durum gerekleştiğinde ise Manchester City, Gomez'i almak için Beşiktaş'ın kapısını çalmak zorunda kalacak. Beşiktaş henüz rakam belirtmiyor ama Alman panzeri için düşünülen rakam 20 milyon Euro. (Fotospor)

        • 3

          Trabzonspor için Afrika çok önemli bir pazar olarak göz önünde duruyor. Ramadan Sobhi (Al Ahli-18 yaşında sol açık), Rivaldı Coetze (Ajax-19 yaşında stoper), Yacine Meriah (Sfaxien-22 yaşında stoper), Ary Papel (1. de Agosto-22 yaşında orta saha oyuncusu), Roger Asale (Mazembe-Sol açık- 19 yaşında) ve Lema Mabidi (Raja-22 orta saha) scout ekibi tarafından dikkatle izlenen oyuncular arasında yer alıyor. (Fotospor)

        • 4

          Bu günlerde ''yasaklı madde'' olayı nedeniyle gündemde olan Gökhan Gönül için Valencia'nın oyuncunun menajeri Ahmet Bulut ile görüştüğü ortaya çıktı. Bulut, Pitarch'a şu an için bir cevap vermeyeceklerini sezon sonunu beklemeleri gerektiğini aktardı. Pitarch scout ekibinin olumlu rapor verdiği Gönül ile çalışmak istediklerini aktardı. (Fotospor)

        • 5

          Fenerbahçe'nin Valencia ile sözleşme yenilemeyen Sofiane Feghouli ile ön sözleşme yaptığı iddiasına sert bir cevap geldi. Superdeporte'ye konuşan menajeri, "Soso şu anda kimseyle sözleşme imzalamamıştır. Valencia onun için hala birinci tercihtir" açıklamasında bulundu.

        • 6

          Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Nani, Belçika maçının ardından transfer sorularına cevap verdi. Inter'in teklifi kendisine sorulduğunda ise, "bana veya menajerime gelen bir teklif yok. Fenerbahçe'de mutluyum. Şu an da tek düşündüğüm şampiyonluk. Sonrasında da Euro 2016. Ama Inter, Fenerbahçe'ye bir teklif yapar, Fenerbahçe de bu teklifi kabul ederse Inter'de oynamaya da hayır demem" sözlerini kullandı. (Fotospor)

        • 7

          Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, Dubai'den reddedilmeyecek bir teklif aldı. Arap ekibinin yaptığı yıllık 4 milyon Euro'dan 12 milyon Euro'luk teklifin yanı sıra 3 milyon Euro'luk da bonuslarla Diego'nun üç yıldaki kazancı 15 milyon Euro'yu bulacak. Fenerbahçe yönetimi çok büyük rakamlar beklemese de kafasında 4-5 milyon Euro'nun altına bir rakama Diego'yu göndermeye de sıcak bakmıyor. (Fotospor)

        • 8

          Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmaları sürdürürken, gitmek isteyen oyuncuların yeri doldurulması için de önlemler masaya yatırılıyor. Son dönemlerde transfer piyasasında ismi sıkça geçen ve River Plate'ten teklif aldığını açıklayan Fernando Muslera'nın da Galatasaray'daki geleceği belirsizleşirken bu durum yönetimi harekete geçti. Sarı-kırmızılıların, iki yıl daha sözleşmesi bulunan Muslera'nın ayrılmak istemesi halinde Gaziantepspor'un başarılı ismi Zydrunas Karcemarskas'ı kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi. (Fotomaç)

        • 9

          G.Saray'ın Martin Benitez'den vazgeçmediği ortaya çıktı. Konuyla ilgili konuşan FIFA Menajeri Hasan Çolakoğlu, "Gidişat çok olumlu. Oyuncu da kulübü de pozitif. Yaz döneminde bu transferin gerçekleşeceğine inanıyorum. Benitez'i isteyen takımlar var. Ama öncelik Galatasaray'ın" diye konuştu.

        • 10

          İngiliz Daily Mail Gazetesi, West Ham United’ın sezon sonunda Emmanuel Emenike’nin bonservisini almayacağını öne sürdü. Gazeteye göre, Nijeryalı forveti Fenerbahçe’ye geri gönderecek olan Londra ekibi, Valencia’lı Toni Martinez’in peşinde. West Ham’ın 18 yaşındaki oyuncuyla anlaşmaya vardığı, Valencia’ya da 2.8 milyon Pound’luk (11.5 milyon TL) teklif yapılacağı belirtildi. (Fanatik)

        • 11

          Trabzonspor, Douglas için Sporting Lizbon ile anlaşma sağladı; N'Doye, Yatabare ve Cardozo da satılarak hem para kazanılacak hem de bu futbolculara ödenecek yüklü ücretlerden kurtulmuş olunacak. (Fotomaç)

        • 12

          Arsene Wenger’in transferdeki ilk hedeflerinden biri İnter’li İvan Perisic. İtalyan ekibi ise bu oyuncunun yerini Fenerbahçe’den Nani’yi alarak doldurmak istiyor. İddiaya göre Sarı-Lacivertliler, Portekizli yıldızı satmaya sıcak bakıyor. Çünkü Fener, Valencia’lı Feghouli’ye imza attırmaya yakın. Eğer transferdeki bu spekülasyon gerçekleşirse, bu işten en kârlı çıkan taraf Fenerbahçe olacak. Nani’den 41 milyon TL gelir elde edecek olan Kanarya, yerini Feghouli gibi bir yıldızla, üstelik bonservis bedeli ödemeden dolduracak. (Fotomaç)

        • 13

          Fernando Muslera, son olarak River Plate’in transfer listesine girdi. Muslera’yı renklerine bağlamak isteyen Arjantin kulübü, temaslarını sıklaştırırken, tecrübeli eldivene haber üstüne haber göndermeye başladı. Galatasaray Yönetimi ise durumu kendilerine bildiren Muslera’yı bırakmayı kesinlikle düşünmüyor. Öyle ki, bonservis görüşmeleri için River Plate’e randevu bile verilmiyor. (Fotomaç)

        • 14

          16 golle tüm dikkatleri üzerine çeken Eto’o’ya, Çin piyasasından teklif yağmaya başladı. Antalyaspor’un patronu ise, “Ne kadar verirlerse versinler seni bırakmam, yanına bir yıldız daha alacağım” dedi. Kamerunlu’nun cevabı ise netti: Zaten ben de bir yere gitmem! (Fanatik)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa