Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Lazio-Galatasaray rövanş maçı öncesi İtalyan medyası iddialı - Futbol Haberleri
        • 1

          UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın Lazio'yla 1-1 berabere kalması İtalyan medyasında geniş yer buldu.

        • 2

          Lazio'ya yakın yüksek tirajlı spor gazetelerinden Corriere dello Sport, "Haydi Lazio! Onları duman edersin" manşetiyle duyurduğu maç haberinde, turu geçmenin Milinkovic-Savic'in attığı golle mümkün olduğunu, karşılaşmanın İngiliz hakeminin Galatasaray'ı hayatta tuttuğunu savundu.

        • 3

          Gazete, Galatasaray'ın Sabri Sarıoğlu ile bulduğu golün ofsayt olduğunu, bunun dışında Lazio'nun iki penaltısını vermeyerek hakem Michael Oliver'ın Galatasaray'a avantaj sağladığını iddia etti.

        • 4

          Mavi-beyazlı takımın, İstanbul'da "bu filmi" daha önce 2013 yılında aynı kupada Fenerbahçe ile çeyrek final ilk maçında yaşadığı savunulan yazıda, o maçın İskoç hakemi William Collum'un Lazio'yu cezalandırdığı ifade edildi.

        • 5

          2013 yılındaki duruma göre bu sefer Lazio'nun, Galatasaray'ı elemek için daha bol fırsatı olduğu belirtilen yazıda, gelecek perşembe Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanşın yine de zorlu geçeceği belirtildi.

        • 6

          Haberde, maçın 17. dakikasında Alessandro Matri'ye yapılan hareketle, 75. dakikada Olcan Adın'ın sağ dirseğine çarpan top nedeniyle İtalyan takımının iki net penaltısının verilmediği iddia edildi.

        • 7

          LA GAZZETTA DELLO SPORT: CEHENNEM YIKILINCA...
          La Gazzetta dello Sport ise "Uyan İtalya" başlığını atarak, İtalyan ekipleri arasında bu hafta Avrupa kupalarında galibiyet alan takım olmadığı belirtilirken, alınan sonuçlar arasında en iyisinin Lazio'nun, İstanbul'dan 1-1'lik skor avantajıyla dönmesi olduğu vurgulandı.

        • 8

          Gazetenin Galatasaray-Lazio maçına ilişkin haberi, "Korkutucu olmayan bir Galatasaray" başlığıyla verilirken, teknik direktör Stefano Pioli'nin takımının Türkler karşısında çok daha iyi oynadığı ve kazanmayı hak ettiği savunuldu.

        • 9

          Korkulan büyük engelin kayıpsız ve zararsız aşıldığı dile getirilen haberde, bir zamanlar "cehennem" olarak anılan efsanevi Ali Sami Yen Stadı'nın yıkıldığı ve şimdilerde Galatasaray'ın o eski havasının olmadığı kaydedildi.

        • 10

          Haberde, mücadelenin 17.dakikasında Matri'nin önce Hakan Balta, ardından Fernando Muslera'nın müdahalesine maruz kalmasının penaltı olduğu ancak, İngiliz hakem Oliver'ın oyunu devam ettirdiği aktarıldı.

        • 11

          IL MESSAGGERO: LAZIO BEKLENTİLERİ BOŞA ÇIKARMADI
          Roma merkezli Il Messaggero gazetesi de "Lazio, Avrupa'da gülümsetiyor" başlığıyla verdiği maç haberinde, "Lazio, beklentileri boşa çıkarmadı ve Türkiye'de değerli bir beraberlik aldı" değerlendirilmesini yaptı.

        • 12

          Gazete ayrıca, Lazio'nun erken gol yemesine karşın moralinin bozulmadığını ve Pioli'nin öğrencilerinin çabuk toparlanarak, 21. dakikada Milinkovic-Savic ile sarı-kırmızılı takıma yanıt verdiğini yazdı.

        • 13

          LA REPUBBLICA: GÜZEL BERABERLİK
          Ülkenin ana akım gazetelerinden La Repubblica'nın da maçla ilgili haberinde, Lazio'nun İstanbul'dan güzel bir beraberlikle ayrıldığı ve Roma'da gelecek hafta oynanacak rövanşta 0-0'lık sonucun Lazio'ya turu geçmek için yeteceğine dikkat çekildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa