Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Caner Erkin'in gecesi! - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        F.Bahçe’de dün gece neredeyse tüm istatistiklerde zirvede Caner Erkin vardı. Bitmeyen bir enerji ile mücadele eden yıldız oyuncu; en çok şut (4), en çok isabetli şut (3), en çok isabetli pas (57), en çok isabetli orta (2), en çok korner (3), en çok top çalma (21), en çok top kaptırma (24) ve en çok gol pozisyonu (3) gibi kategorilerde ilk sırada yer aldı.

        DUR BAKALIM ATROMITOS

        Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı son 3 maçı da kazanmıştı Atromitos... Ancak Kadıköy’den eli boş ayrıldı Yunan ekibi. AIK Solna, Sarajevo ve Alkmaar ile devam eden seri, F.Bahçe karşısında bitti.

        YUNANLARA GEÇİT YOK

        Türk takımları, Avrupa kupalarında Yunan temsilcileri ile Türkiye’de oynadıkları 10 maçta da yenilmedi ve 6 galibiyet aldı. 1995-96’da Bursa OFİ’yi, 2003-04 ve 200809’da G.Saray Olympiakos’u, 2006-07’de Kayseri Larisa’yı, 2009-10’da F.Bahçe PAOK’u ve dün gece de F.Bahçe Atromitos’u devirdi.

        BİR DEMET VAN PERSIE

        F.Bahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı Robin van Persie, dün gece 11’de sahaya çıktı. Yunanistan’da attığı golle tur kapısını açan Hollandalı yıldız, çok koştu ve çalıştı. RvP, zaman zaman klas hareketleri ve seri çalımları ile tribünlerden büyük alkış aldı.

        3. KEZ GRUPLARA

        F.Bahçe, Avrupa Ligi’nde 3. kez gruplara kaldı... 200910’da 15 puanla grubu lider bitirip sonraki turda Lille’e elenen Kanarya; 2012-13’te ise yarı finale kadar ilerlemiş ancak talihsiz Benfica yenilgisiyle finali avucunun içinden kaçırmıştı. Bu arada Sarı-Lacivertliler, 3 yıl sonra Avrupa’da 3 farklı maç kazandı (En son 4-1’lik Vaslui maçı).

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa