Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        • 1

          Lukas Podolski, Arsenal’den kesinlikle ayrılmak istediğini söyledi. Galatasaray’ın yanı sıra Werder Bremen, Leverkusen, Sunderland ve Newcastle United’ın, Podolski’yi renklerine bağlamak için harekete geçtiği bildirildi. (Fanatik)

        • 2

          Sarı-Kırmızılı takımda idari menajer Cenk Ergün, Fransa'ya gitti. Hedefte Marsilya formaları giyen ve şu anda bonservisleri ellerinde olan Andre Ayew, Andre-Pierre Gignac ve Trabzonspor'un listesinde olan ancak anlaşma sağlayamadığı Sevillalı Stephane Mbia var. (3 puan)

        • 3

          Vodafone Arena'ya yıldız yağdırmak için düğmeye basan Kartal, gözünü Sevilla'yla sözleşmesi biten Reyes'e dikti. 31 yaşındaki futbolcuyla görüşen ancak oyuncunun 3 milyon Euro'luk talebini kabul etmeyen yönetici Erdal Torunoğulları'nın, pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

        • 4

          Takım otobüsünün uğradığı silahlı saldırıdan çok etkilenen ancak ailesinin, “Fransa’ya dön” çağrısına rağmen sezonu Fenerbahçe’de tamamlayan golcü oyuncu artık ayrılığı düşünmeye başladı. 3.5 senedir Fransa’da yaşayan ailesinden uzak kalan Moussa Sow, bu nedenle Marsilya’dan gelen teklifi değerlendirmeye aldı. (Fanatik)

        • 5

          F.Bahçe'nin, Ancelotti'ye teklif götürdüğü ancak İtalyan Hoca'nın ret cevabını, istekleriyle verdiği ortaya çıktı: Yıllık 12 milyon Euro'dan 4 yıllık anlaşma ve transfer için 100 milyon Euro'luk bütçe istedi. (Sabah)

        • 6

          G.Saray, İnter'le temas halinde olan Felipe Melo'nun alternatifini buldu. Cimbom, Brezilyalı oyuncu takımdan ayrılırsa, Milan ile sözleşmesi sona eren De Jong'u bünyesine katacak. (Fotomaç)

        • 7

          Kadrosunu güçlendirmek için transfer harekatını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Olcan Adın'ı kiralık olarak renklerine bağlamayı hedefliyor. (Fotomaç)

        • 8

          Kanarya, mukaveleleri biten Bekir, Egemen, Selçuk ve Webo'yu yeni sezonda kadrosunda tutmak istemiyor ve bu yüzden masaya oturmuyor. Gelecek hafta Ali Yıldırım sözleşmeleri biten isimlerle görüşüp düşük fiyat önerecek. Kabul etmeyenlerle yollar ayrılacak. (Fotomaç)

        • 9

          Beşiktaş Başkanı ile pazartesi masaya oturacak olan ve "5 dakikada anlaşırız" diyen Şenol Güneş'in; Civelli ve Belluschi'yi de yanında getirmesi bekleniyor. (Fotomaç)

        • 10

          Fenerbahçe, Bursaspor'dan Fernandao ve Şener Özbayraklı ile anlaşma sağlarken, bir diğer Timsah Volkan Şen'i de renklerine katabilmek için geri sayımı sürdürüyor. Bursaspor yönetiminin "Satmayız, bizimle sözleşmesi sürüyor. Ona ihtiyacımız var" dese de, F.Bahçe Volkan Şen konusunda ısrarcı. (Fotomaç)

        • 11

          F.Bahçe, gurbetçi Süleyman Koç'un transferi için düğmeye bastı. Almanya Bundesliga'da geçtiğimiz sezon ligden düşen Paderborn'da forma giyen 26 yaşındaki yıldız, sağ kanatta forma giyiyor. Süleyman, geçtiğimiz yıl takımında 2 gol 3 asistle oynadı. (Fotomaç)

        • 12

          Yabancı santrafor arayışlarını sürdüren Galatasaray, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın rüyası olan yıldız golcüyü yakın markaja aldı. Robin van Persie ile ilk teması milli takımdan arkadaşı Wesley Sneijder sağladı. Sneijder’in Galatasaray camiası ve özellikle taraftarlar hakkındaki övgü dolu sözlerinden çok etkilenen Van Persie’nin,sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi. (AMK)

        • 13

          Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Mircea Lucescu'nun yaptığı görüşmeden ilginç bir detay ortaya çıktı. Lucescu'nun Orman'a, sözleşmesi biten Ilsinho'yu önerdiği, 29 yaşındaki Brezilyalı orta saha ve sağ kanat oyuncunun kaliteli bir isim olduğunu ama kendi kadrosuna daha iyi isimler olduğu için ona yer veremediğini ifade ettiği öğrenildi. (Fotomaç)

        • 14

          Beşiktaş'a Franco için 4 milyon euro ödemeye hazırlanan Porto'nun Beşiktaş'a Opare artı 2.5 milyon euro'luk teklif yaptığı bildirildi. Beşiktaş'ın bu teklifi kabul etmeye yanaşmadığı ama siyah-beyazlıların Franco'ya karşılık Rolando ile Varela'yı istediği bildirildi. (Fotomaç)

        • 15

          Galatasaray'ım, İnter'in istediği Alex Telles'i göndermesi halinde Nice'in 21 yaşındaki sol beki Jordan Amavi'yi renklerine bağlayacağı belirtildi. Bu sezon 37 maçta 4 gol kaydeden genç oyuncu, Fransa U21 Milli Takımı'nda görev yapıyor. (Fotomaç)

        • 16

          Fenerbahçe menajeri Hasan Çetinkaya, Marco Balotelli için yapacağı görüşme öncesinde Liverpool'un yaptığı son sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyen Martin Skrtel için de zemin yoklama kararı aldı. Skrtel için Fenerbahçe'nin yapacağı teklifin kabul görebileceği gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

        • 17

          Menajerine Felipe Melo'yla sözleşme uzatılmasının gündemde olmadığı mesajının verilmesi üzerine Brezilyalı oyuncunun çektiği rest can sıkarken, yönetim de arayışa geçti. Başkan Dursun Özbek'in bizzat verdiği talimat doğrultusunda Türk asıllı bir menajer Londra'da Alex Song'un menajeri David Dein ile bir araya geldi. (Fotospor)

        • 18

          Gent'in Nijeryalı golcüsü Moses Simon, Afrika basınına yaptığı açıklama, Fenerbahçe'nin kendisini transfer etmke istediğini söyledi. Hayalinin Almanya ve İngiltere'de futbol oynamak olduğunu belirten Moses Simon, transferiyle ilgili yine de her şeyin olabileceğini belirtti. (Fotospor)

        • 19

          Fenerbahçe, teknik direktör arayışlarını sportif direktör Terraneo vasıtasıyla sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde liste başı isim belli oldu. Henüz 17 yaşında UEFA C lisansı alan, 21 yaşında Virgin Adaları’nın başına geçen, 2003-2009 arasında Mourinho’nun asistanlığını yapan ve 2010’da Porto ile UEFA Avrupa Ligi’ni kaldıran Andre Villas Boas... (Hürriyet)

        • 20

          Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Mert Günok'la görüşen Aslan, Muslera'nın iyi bir paraya satılma ihtimalini de dikkate alıyor ve milli kalecide ısrar ediyor. Egemen ise Fenerbahçe ile konuştuktan sonra Galatasaray'a cevap vereceğini söyledi. (Sabah)

        • 21

          Beşiktaş, geride kalan sezonda 30 karşılaşmada süre alıp 5 gol-2 asist üreten ve Trabzonspor’un talip olduğu 26 yaşındaki Mustafa Pektemek'i 5 milyon Euro’nun altında bir fiyata satmama kararı aldı. (Vatan)

        • 22

          Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşmesi biten oyuncular için görüşmeleri yaptı ancak kimseyle anlaşmadı. Yıldırım, mukavelesi sona eren oyunculardan Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mert Günok ve Selçuk Şahin’le bir araya geldi, Pierre Webo ve Emre Belözoğlu’nun ise menajerleriyle görüştü. (Vatan)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa