Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Amatör bağlamacılar, Beşiktaş'ın Senegalli forveti için kameraların karşısına geçti - Beşiktaş Haberleri

        Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği ve amatör bağlamacıların oluşturduğu Sazdan Adam grubu, Beşiktaş'ın 112. kuruluş yıl dönümü kapsamında takımın Senegalli forvet oyuncusu Demba Ba için klip çekti.

        Cehennem Ağzı Mağaraları'ndaki çekimde, amatör bağlama ve tef çalan 112 kişilik grup, Müslüm Gürses tarafından seslendirilen "Hangimiz Sevmedik" şarkısını Demba Ba'ya uyarladı.

        Çocuklar, ev hanımları ve değişik meslek gruplarından amatör bağlamacıların bulunduğu grup üyeleri, "Demba Ba" şarkısını hem söyledi, hem de enstrümanlarıyla çaldı.

        Sazdan Adam Grubu Başkanı Mehmet Ali Ürkmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın 112. kuruluş yıldönümünde 112 bağlamayla farklı bir kutlama yapmak istediklerini, Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği'yle bu konuyu görüştüklerini ve olumlu cevap aldıklarını söyledi.

        Ereğli Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik de, Sazdan Adam grubunun projesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Yaptıkları işlerle Ereğli'yi her platformda en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bu projemiz ilk. Bundan sonrada farklı projelerimiz var. İnşallah bunu alnımızın akıyla tamamlayıp Beşiktaş'ımızın 112. yılını, 112 bağlamayla kutlayacağız. Demba Ba'nın da düşen performansını arttırmak için yardımcı olabilirsek mutlu olacağız. Sezonu da şampiyon olarak kapatabilirsek bizim için çok güzel bir anı olarak kalacak" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa