"Kural tanımazlığın..."
Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ali Koç'un başkanlığını sürdürdüğü 1907 Derneği, Fenerbahçe-Trabzonspor mücadelesi sonrasında yaşananlar ile ilgili açıklama yayınladı
ABONE OLAli Koç'un başkanlığını yaptığı 1907 Fenerbahçe Derneği, Trabzonspor mücadelesi sonrasında yaşanan olaylar ile ilgili sitesinden bir açıklama yayınladı.
İşte o açıklama:
"Pazar günü oynanan Fenerbahçe – Trabzonspor müsabakasının ardından gelişen olayları, tarafı kim olursa olsun kesinlikle tasvip etmediğimizi belirtmek istiyoruz.
Ancak, bir süredir Trabzonspor Kulübü Başkanı’nın Fenerbahçe camiasını hedef alan, nefret içeren tehditkâr söylemleri Pazar akşamı yerini Fenerbahçe camiasını taraf yapmak isteyen bir provokasyona dönüşmüştür.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ