Bogdan Stancu'ya göre, Beşiktaş-Galatasaray derbisi berabere bitecek
Gençlerbirliği'nin bir dönem Galatasaray forması da giyen golcüsü Bogdan Stancu, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçın berabere biteceğini savundu
ABONE OLFransa'da yapılan 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Romanya Milli Takımı'nda yer alan ve organizasyonu 2 golle tamamlayan Stancu, performansı, başkent ekibinin hedefleri ve Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kırmızı-siyahlı ekibin sezona iyi başladığını ve ilk 4 haftanın başkent ekibi açısından olumlu geçtiğini ifade eden Stancu, sezon sonu hedeflerinin 6 ya da 7. sırada ligi bitirmek olduğunu dile getirdi.
Başkent ekibinin büyük planları ve hedefleri olduğunu, futbolcuların ve teknik ekibin bu doğrultuda her gün yoğun şekilde çalıştığını belirten Stancu, "Bu sezon hedeflerimiz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyız. Bu sezon kendi performansımın da iyi olduğunu düşünüyorum. Daha da iyi duruma gelebilmek ve takımıma daha fazla katkı verebilmek için elimden geleni yapacağım." dedi.